Andekontakt

andekontakt

 Jag är certifierat spiritualistiskt medium, och utbildad av flera lärare, både svenska och engelska. Detta brinner jag för därför fortsätter jag stretcha mitt mediumskap och går fortfarande avancerade medium kurser.

Andekontakt eller anhörigkontakt kan du via mig få meddelande från andra sidan. För att antingen få tröst, besked eller en hälsning från andevärlden. Eller så är du nyfiken på vad som kan komma fram och vem.

När du bokar en andekontakt

När du bokar mig för andekontakt av anhöriga och anförvanter kan jag be dig önska vem du vill få kontakt med via mig. Det är ingen garanti men vi kan alltid önska att det blir så. Kopplingen mellan dig och den du önskar ska framträda måste vara äkta och på riktigt.

Vad jag menar att du måste haft en koppling till personen. Jag vill då ha namn på personen och vilken relation ni haft, sen tar jag hand om resten. Men det kan lika gärna komma någon annan till dig, så vi måste lämna det öppet till andevärlden.

Det jag ger dig är en beskrivning på personen eller personerna, för det kan ju komma fler. Jag berättar vad de vill förmedla till dig, och jag ger också det som är relevant för dig att veta just nu. Sedan låter andevärlden styra och bestämma. Jag är bara en mänsklig telefon, så att säga.

Du ska få en upplevelse som lyfter dig det är det viktigaste och att du ska bli inspirerad av andevärlden men även bevisning för deras fortsatta existens.

Kontakt och tidsbokning

Via: Telefon, Zoom, Skype, Ljudfil

Vid bokning, om inget annat ges är det via telefon, annars får du säga till.
Vill du boka ljudfil säger du till om det.

                                                 BOKA HÄR