Tjänster

Här kan du läsa om mina olika tjänster jag utför.
De flesta tjänster kan utföras på distans.

Medial konsultation och medial vägledning:
Jag arbetar på en holistiskt nivå, där jag tar hjälp av andevärlden i form av anhöriga, guider, hjälpare och mästare. Beroende på din situation och det du önskar och dina spörsmål, förmedlar jag vad de vill säga dig. De ger mig den information som behöver komma fram och vad som är bäst för dig att veta och höra. Ibland tar jag hjälp av tarotkort och orakelkort för att få mer vinklar och er detaljer på dina spörsmål. Min klärvoajans och intuition är väl inarbetad, och med det tar jag emot från andevärlden.
Jag utför medial vägledning på distans, via telefon,betallinje. mail, skype, zoom, ljudfil eller vid möte.

Andekontakt/anhörigkontakt:
Kontakt med andevärlden har jag alltid haft, men jag är även utbildad spiritualistiskt medium. Dvs jag tar kontakt med andevärlden och och dina anhöriga och förmedlar det dem vill ha sagt till dig. Vid bokning kan du alltid nämna till mig vem du vill ha kontakt med, men det finns inga garantier att så blir. Andevärlden bestämmer alltid vem som ska komma fram och förmedla till dig. Jag utför andekontakt via telefon, skype, zoom, ljudfil eller vid möte.

Husrening:
Jag kommer till dig för att rena ditt hem, om så behövs. Oftast är det anhöriga eller husets energier som “talar” och beroende på vilket tar jag reda på vad som stör ditt hem. Jag utför husrening endast på plats.

Seans:
Du kan boka mig för både större och mindre sammankomster för en andlig demonstration/seans. Det går även bra för andra trevliga events som du vill skapa. En seans med mig tar ca 2 timmar, beroende på hur många det är i publiken.Kontakta mig för mer uppgifter.

Kurser:
Håll utkik hos oss på Harmonicentrum. Kurser hålls i Kolsva/Köping. Vi har en mängd olika kurser som kan vara intressant. Välkommen in och kika på hemsidan harmonicentrum. Jag kommer också gärna till din ort för att hålla kurser så tveka inte höra av dig om det. Kursutbudet hittar du på hemsidan harmonicentrum.

Föreläsningar:
Jag älskar prata inför folk och förmedla om andevärlden, mediumskap och esoteriska ämnen. Vill du boka mig för föreläsningar kan jag även sätta ihop något som kan passa ditt event och syfte.Kontakta mig så berättar jag mer.
En nyhet är att jag gärna håller föreläsning om giftfria alternativ du använder i vardagen.

Djurkommunikation:
Anledningarna till anlita mig som djurkommunikatör kan vara många och olika.
Jag fungerar som en mellanhand och kommunicerar mellan mig och ditt djur. Har du spörsmål om ditt djur vill jag veta de i förväg. Jag är INTE djurcoach eller beteendevetare.Jag är inte heller specialist på att söka bortsprungna djur. Anlita mig om du vill veta mer om ditt djur. Jag kan utföra tjänsten via mail/ljudfil (med foto på ditt djur). Eller vid möte.

Drömtydning:
Drömtydning eller tolkning är nog bland det roligaste som finns. Dock få som vill veta vad drömmar säger till var och en. Att inte tolka drömmar är som att inte öppna dagens post.Mina kunskaper om drömtydning har jag genom Ambres och hans filosofi om hur man kan tyda drömmar. Även övrig litteratur och egen tolkning har gjort jag kallar mig drömtydare och är bra på det.Tjänsten utförs via mail eller betallinjen.

Events:
Jag kommer gärna till dig för olika events. Beroende på vad du vill ha tillsammans med dina vänner, sätter jag ihop ett koncept som passar era önskemål. Om du söker något spännande event för ditt företags fest eller liknande. Fråga efter vad du söker och jag komponerar ihop något som kan passa ändamålet.
Möhippor och svensexor finns även till handa i detta koncept. Kontakta mig så berättar jag mer.

Priser och och hur då går tillväga för att anlita mig finns under fliken Kontakt/Boka.

Mina utbildningar är gjorda hos, Moira Hawkins, Tim Abbott, Martin Colclough,Jeff Jones, Eric Pearl, Doug De Vito, Ann-Marie Hedin, Pehr Trollsveden, Jörgen Gustafsson, Eva Sati Lagnefeldt, Ambres, mfl.