Tjänster

Här kan du läsa om mina olika tjänster jag utför. Vissa kan även utföras på distans.


Nu har du möjlighet boka tjänster här:
Boka tid

 

 Medial Tarotkurs på distans
Nu kan du beställa min Mediala tarotkurs på distans. Gå till menyn Onlinekurs.
En unik kurs som är skapad av bara mig. Den är framställd på det vis jag hade velat haft när jag började. Nu saknas inget av det i min onlinekurs Välkommen med din beställning.

 

 

 

 

Medial konsultation och medial vägledning:
Det jag menar med det är att jag är psychic medium, dvs jag jag läser kort, orakelkort, känner av dina energier och känner in. Till hjälp har tarotkort och orakelkort men på senare tid använder jag mest min inkännande förmåga dvs klärvoajansen.  Jag kan utföra medial vägledning på distans, via telefon, mail, skype eller vid möte. Jag finns också tillgänglig på Vita Vingars telefonlinje, jag har kod 42. Se schema vilka dagar och tider jag finns på plats. www.vitavingar.se

 

Andekontakt:
Med andekontakt menas med att jag är spiritualistiskt medium, dvs jag tar kontakt med andevärlden. Det är dina anhöriga och anförvanter jag förmedlar med vid en andekontakt. När du bokat en tid för sittning, måste jag få en liten tid innan för att förbereda mig. För det är nämligen så att vid en sittning av den här sorten vill jag gärna tala om för andevärlden vem som kommer till mig och vad den önskar för förmedling. Vid bokningen är det inte fel om du säger mer vem  du vill ha kontakt om så önskas. Det är ingen garanti att det blir så, men man kan alltid önska en viss kontakt. Vi här på jorden kan inte bestämma alla gånger vad som är bäst eller vem som är bäst lämpad att komma från andevärlden för en kontakt
. Dem vet bättre än vi. Jag vill gärna låta det vara så. Vi måste visa respekt för andevärlden så visar den sin respekt. Annars blir det som är menat att bli och vem som kommer med med budskap.
Jag kan utföra detta på distans via telefon eller vid möte.

 

Husrening:
För dig som vill veta vad som ”stör” i ditt hem, och/eller om du vill ha en ordentlig beskrivning av hur det står till i hemmet. Om du har andar i huset eller om det är anhöriga som vill dig nåt och du inte själv kan ta emot budskapet, kan jag komma till dig för att reda ut begreppen åt dig. Samt förmedla från andevärlden. Det är ofta så, har jag märkt, att det som finns i huset oftast är en anhörig eller en person knuten till platsen som vill säga dig/er något. Samt en eventuell rening om det behövs, och om det är möjligt. Jag har genom min egen utveckling som medium upptäckt att jag har en förmåga att känna in ett hus historia och om det finns nåt mer där som är icke fysiskt. Under min tid som medium, och utvecklingen med hemsökta hus märkt att det till 98% av alla ”spökerier” är anhöriga som vill säga dig något. Det är från fall till fall, så klart. Är ditt hem i behov av rening, så ordnar jag det åt dig. Du kan anlita mig för att få veta mer om bostaden och om det som är i det. Jag kan inte utföra detta på distans utan måste vara på plats, för att det ska fungera på bästa sätt. Alla utgifter är inräknat i priset, även om jag måste komma på återbesök.Jag har väldigt stor erfarenhet inom detta.

 

Seans:
Under mina år som medium har jag märkt att i mindre sällskap är det mycket roligare och spännande där alla kan få något av vad andevärlden vill säga oss. Jag kommer gärna hem till dig om du samlar ihop ett intresserat och glatt gäng. Jag vill låta hela publiken vara med och lyssna om dem från andra sidan tillhör någon i publiken. Det jag är mer noga med vid seans är säkerställning av identiteten och vem det är från andra sidan som kommer med budskap till någon i publiken eller sällskapet. Ibland kan budskapet vara identifikation på vem som kommer från andevärlden och hälsar på oss En seans med mig tar ca 2 timmar, beroende på hur många det är i publiken.

 

Kurser:
Håll utkik hos oss på Harmonicentrum.Nu finns det kurser och cirklar att anmäla sig till. Kurser kommer vara i Kolsva/Köping och i Stockholm. Men vi har även andra kurser som kan vara intressant. Välkommen in och kika på hemsidan harmonicentrum. Jag kommer gärna till din ort för att hålla kurser så tveka inte höra av dig om det. Kursutbudet hittar du på hemsidan.

 

 

 

Föreläsningar:
Du kan boka in mig för föreläsningar i ditt event, AfterWork, organisationer eller föreningar etc. Kanske det kan vara intressant att höra om hur jag gick från bank och finans till medium. Eller varför inte jag får berätta om livet som medium, eller om hur intuition fungerar. Hur man kan använda sin intuition och klärvojans i vardagen eller på till och med på jobbet. Det finns många ämnen jag kan berätta om som kan vara intressant att lyssna på då min erfarenhet är lång och mitt eget sökande har varit sen jag kan minnas. Kontakta mig så berättar jag mer hur vi kan anpassa en föreläsning just för dig och ditt evenemang. Jag har många sätt att fånga en publik i detta ämne, och det är alltid lika roligt att få inspirera.

 

 

 

Universell healing:
Min väg till healing gick genom Eric Pearl och Reconnective Healing. Det var där jag började. Resultaten av reconnective healing har nu nått helt andra dimensioner och den har utvecklas hela tiden i den takt jag står till förfogande. Eftersom jag även arbetar medialt blir hela utgången lite annorlunda än den jag lärt mig från början. Utifrån detta kom jag vidare med min egna art av healing. Nu har jag tagit steget vidare och har utvecklat detta till en annan nivå. Jag arbetar fortfarande med samma frekvens. Det viktigaste tycker jag är vad vi tillsammans uppnår resultat. Numera kallar jag healingen Universell Healing. Jag rekommenderar att ska man ha 3 st healingsessioner inom 7 – 10 dagar för bästa effekt. Det händer att jag får till mig ”budskap” till dig under healingen. Det är av yttersta vikt att du får det förmedlat av mig. Detta för att jag även jobbar medialt och kan ”se och känna” på ett annat vis och du kan få en total upplevelse genom denna healing. Men minns att det finns inga garantier. Det kan röra sig om vad som helst men allvarliga sjukdomar går jag inte in på. Det får universum ”ta hand om” istället på bästa sätt. Jag utför healingen både på distans och vid möte. Vid bokning av tre st sessioner kontakta mig så bokar jag in dig.

 

DNA-Återkoppling:
DNA-Återkoppling (The Reconnection) Jag är utbildad av Dough de Vito och Eric Pearl 2009. The Reconnection är en sk teknisk behandling där man drar nya meridianer, aktiverar vissa akupunkturpunkter och chakrapunkter på kroppen, knyter samman klient med frekvensen 333 samt universum. Det finns en unik styrka i vibrationen 333. Talet 3 står ju som bekant för healing, treenighet, relation, välstånd och rikedom. 3+3+3= 9, det har visat sig att talet 9 är den starkaste och mest vibrerande siffran. Intentionen och avsikten med en återkoppling är livsomvändande för dig som person. Den kan accelerera delar av ditt liv eller minska eventuell stress, det finns inga gränser. Livsvägen, som det även kallas, ger en nystart i ditt liv, och den gör att du lättare finner vad det är tänkt att du ska göra här på jorden. Vad gäller din personliga karriär, emotionellt eller andlighet, eller dyl. kan den ge oanade resultat. En ”ny” andlig evolution, ett bättre flyt i livet helt enkelt. DNA återkoppling är till för ALLA, oavsett ras, religion, kultur, kön eller ålder. Man behöver inte heller vara insatt i NewAge eller ha några trosuppfattningar för att kunna genomgå återkopplingen. Jag som healer behöver inte heller veta något om din livssituation för att detta ska fungera. Den frekvens som ”arbetar”, är mellan dig, mig och Universum. Bara en enda gång i livet behöver man göra återkopplingen. Uppdelat på 2 dagar med minst 24 högst 72 timmar emellan. Om du ska gå Eric Pearls utbildning Level III, gäller inte denna.Då får du söka en annan terapeut, eftersom jag inte är bunden till regler som kommer från USA. Boka första tillfället via boka direkt så bokar vi den andra sessionen inom 72 timmar, så se till du är tillgänglig 72 timmar efter första sessionen.

 

Djurkommunikation:
Jag fungerar som en mellanhand och ”tolk” mellan dig och ditt djur. Jag är INTE djurcoach eller beteendevetare.Jag är inte heller specialist på att söka bortsprungna djur. Vill du anlita mig som djurkommunikation är det dina önskningar att du vill förstå ditt djur bättre om varför, hur och om vad ditt djur vill förmedla sig till dig. T ex  kan det  komma fram att du får en aha-upplevelse på vad ditt djur vill ha förmedlat, eller om nåt fattas i djurets vardag eller vad det nu kan vara. Det är inte alltid du och ditt djur har samma upplevelse om saker och ting. Så upplevelserna kan vara tvådelade ibland, bara du som ägare är medveten om det. Anlita mig om du vill veta mer om ditt djur. Jag kan utföra tjänsten via mail och foto på ditt djur. Eller vid möte.

 

Drömtydning:
Att drömtolka är nog bland det roligaste som finns, dock sällan klienter ser att via drömmen kan du utläsa så mycket om dig själv. Mina kunskaper om drömtydning har jag genom Ambres och hans filosofi om hur man kan tyda drömmar. Så jag har kanske en udda metod än många andra. Men huvudsaken man kan utläsa informationen man får genom drömmar.
Men i huvudsak för att kunna utvecklas andligt kan man lära sig tyda sina drömmar oavsett om vilken typ av nattdröm man haft. Även en sanndröm kan man tolka och tyda till sin individuella utveckling både mänskligt och andligt. Tjänsten utförs via mail.

 

 

Events:
Jag kommer gärna till dig för lite olika events. Beroende på vad du vill ha tillsammans med dina vänner, sätter jag ihop ett koncept som passar er. Om du söker något spännande event för ditt företags fest eller liknande. Fråga efter vad du söker och jag komponerar ihop något som kan passa ändamålet.

Möhippor och svensexor finns även till handa i detta koncept. Kontakta mig så berättar jag mer.

 

 

 

Priser och och hur då går tillväga för att anlita mig finns under fliken Kontakt/Priser.