Ordens betydelse

strawberry_03Ord är alltid krångligt. Särskilt när de har olika betydelser för olika människor. Det är alltid svårt som medium att uttrycka sig rätt med rätt ord som passar för rätt situation. Ta t ex mitt favorit ord “jordgubbe”. De flesta skulle associera det med sommar sol och midsommar, medans för den allergiske skulle det betyda döden. Så det är inte så lätt alla gånger att tolka rätt det som kommer medialt. Jordgubbe är bara ett ord. Hur är det då med alla andra. Jag ska inte förklara bort mig på något vis, men det här har försvårat ofta då man har med människor att göra. Jag har många gånger råkat ut för tolkningsfel och missförstånd, men också att man som kund får tänka lite mer och större omfång. Jag kan ta ett verkligt exempel på en djurkommunikation jag hade för många år sedan. Där jag på telefonen skulle förklara kattens utseende, för att säkerställa att jag hade tonat in på rätt katt, beskrev jag nosen som missfärgad. Medans kunde tyckte att det var solklart att nosen var hälften rosa hälften svart….
Ja ni fattar vart jag vill komma. Eller en annan gång skulle jag förklara en färg på en bil, jag säger färgen blå, men kunden ville bestämt hävda att bilen vad ljusblå…
Det hjälper ju inte till att förstärka kontakten eller kommunikationen man har, det blir tvärtom. Kanske t om med irritation och kontakten bryts med andra sidan eller djuren eller vad man nu har som länkning.
Vad jag vill säga med detta är att vi levande kanske ska hjälpa varann och komma underfund ed vad som förmedlas från länken, att man kanske ska förstå att det är ett annat medvetande eller djur som vill uttrycka sig på sitt sätt, för att i tron göra det så enkelt som möjligt. Ja jag vet inte, men jag anser att vi alla måste hjälpa till för att få det så rätt som möjligt. Nu har jag bara tagit några få små olika episoder ur mitt perspektiv som medium, vad jag varit med om.

Men självklart finns det fina länkningar jag haft och kunnat förmedla en kontakt till en anhörig här som saknat en vän eller släkting. Jag kommer inte nämna några några namn här, men en länkning jag minns starkt var en person som kom till mig för en helt annan frågeställning, och det kom igenom en farbror till hen. Beskrivningen var exakt och till och med var han bodde, och hur han bodde som var lite speciellt. Han bodde nämligen på en båt. Hur många gör det… Och budskapet var rörande vackert. Eller när jag är på en husrening där en av andarna som rört till ett hem med el och saker som flyttar sig. Det var en avlägsen släkting som bara ville göra sig hörd genom att få uppmärksamhet och hon ville bara höra till, men det var ingen som lyssnade. Hon hade bara en önskan det var att vara kvar för hon ville vara med i den tekniska utvecklingen. TV och datorer var spännande, det fanns inte på hennes tid. Hon kände sig fri och att hon äntligen kunde röra sig fritt som hon uttryckte sig. Familjen var nöjd med det och det var sedan lugnt i huset.
Men orden är fortfarande svårt att få fram rätt så alla parter kan vara nöjda. Så tänk på det när du anlitar ett medium eller går för medial vägledningen att ordens val kanske inte alltid blir perfekt. Du som kund kan alltid vara med och ställ gärna frågor, så att du som kund ska förstå bättre. För det är ju så att samtidigt man har en länkning/kontakt med andra sidan eller sina guider ska man som medium ha kontakt med kund. Det är som att medla med ord som ibland kan sätta käppar i hjulet. Det vore önskvärt om alla kunde telepati, då hade vi inte såna här problem alls.

Ta hand om varann där ute!
Väl mött, Katarina

De nya energierna

Det är väl knappast någon som missat att det är nåt i luften numera. Att gemene man känner av att det är något på gång, men kanske man inte kan sätta fingret på det. Det är säkert dem nya energierna. Det har förekommit nya energier under lång tid, även långt tidigare än man kanske tror. Men kring 2012 kom de energier som man kanske kände av mest påtagligt, och även efter det. Det jag har upplevt med de nya energierna är att mitt arbete som medium har blivit annorlunda. Även bemötandet mot andra människor har blivit annorlunda. Släkt vänner och bekanta har den senaste tiden vänt mig ryggen, av outgrundlig anledning, medans andra har kommit närmare. Kanske fler har upptäckt detta och kanske känner igen sig.
Min tro i detta är att vi kommer i olika faser, vi liksom står i olika dimensioner, eller kanske bättre förklarat olika trappsteg. Står man för långt ifrån varann kan man ha svårt att kommunicera med varann.
Det lustiga är att de personer som tagit avstånd från mig har att göra med det jobb jag valt. Att jag är medium och vägleder människor. Jag kan bli lite personlig och berätta att min egen syster har tagit stort avstånd från mig. Så stort att vi inte haft kommunikation med varann på 6 år. Det märkliga är jag vet inte varför. Jag sträckte ut handen för första gången till henne genom att bjuda in henne till mitt eget bröllop. Men hon tackade nej. Inte ens ett grattis kort fick jag…andra gången skrev jag brev, men inte ens det fick jag respons på. Nu räknar jag bara upp en episod och person, det finns fler incidenter med fler personer och jag ska inte trötta ut er läsare mer. Men att detta har med de nya energierna är helt klart. Jag vet inte om det är så för alla men jag kan nog bli lite lessen över detta då jag saknar många, dock inte alla. För det finns enstaka som har gjort stor skada i mitt liv och yrke.
Man kan ju fråga sig vad detta ska göra för nytta i våra liv. Ja jag har inte knäckt hela gåtan än. Men jag tror det bara är att följa med strömmen i dessa energier och bara observera vad som sker. Att egot har med detta att göra har jag även observerat. Titta bara vad som sker i världen. Men om jag ska hålla mig till personlig nivå tror jag de är så att vi ska mer och mer låta egot ta mindre plats, och låta själen ta större plats i våra liv. Hur vet man det då? Jo ju mer du känner att det materiella tar plats  ditt liv och dina val, ju större ego. Ju mindre du bryr dig om materiella ting och världsliga saker, ju mindre ego. Själv vet jag inte var jag står, men jag har märkt en stor skillnad på mig och andra.
Sen ska inte jag avgöra vem som står var.
Varför är de nya energierna här? Jo det har ju hänt förr för mänskligheten och det händer även nu. Skillnaden är dock att denna gång är det mer omfattande och även moder Jord är med på ett hörn. Vi följer liksom bara med.
Många kan kalla det utveckling, jag vill kalla det mer evolution, fast på ett andligt plan kanske man kan kalla det.
Detta är inget vi kan undgå eller missa. Inte heller de som kommer efter kan missa denna våg. För det kommer fler. Det har varit vågor innan detta då var det andra som utvecklade sin andliga evolution.
Som jag skrev tidigare har jag märkt med mig själv att genom de nya energierna har det påverkat mitt yrke som medium på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Så här efteråt blir jag förvånad över hur trångsynt jag varit och inte tänk tanken fullt ut med saker och ting. Hur naiv jag varit i många situationer osv. Men även kvaliteten i mina andekontakter hur dem ökat och hur jag själv ser på mitt arbete.
Så med de nya energierna kommer finstämdhet och kvalitet oavsett var man är i sin andliga evolution.

Väl mött Katarina

sunny123