Katarinamedium

Nu ska jag ta upp ett ämne som är väldigt känsligt och tabulagt. Dualismen Svart och vitt, manligt kvinnligt, ont och gott. Dvs Yin och Yang. Yin det kvinnliga det ljusa, står i balans med Yang, det manliga, det mörka. Men i symbolen som jag antar du som läsare känner till, är att det finns en ljus prick i det mörka och en mörk prick i det ljusa. Varför är det så?
Jo hela bilden står för balans, och i det ljusa finns en svart prick som betyder att i det allra ljusaste sfärer bor en liten bit av det mörka och tvärt om. Några menar att i det allra svartaste bor de allra vitaste ärkeänglarna och tvärtom. Allt för att skapa balans i universum. Ett ”måste” för att hålla allt samman. Det ena kan inte finnas utan det andra. Annars vore där ingen balans. Men så klart alla håller sig kanske inte till reglerna.
I det allra mörkaste finns det onda, men det betyder inte att allt mörkt är ont. Gud har ju skapat ALLT, då menar jag ALLT.

 

Låt oss nu tala om det mest förbjudna och tabulagda. Vad händer i andevärlden? Vad ÄR andevärlden kanske man ska fråga sig först. Men jag lämnar det till en annan blogg, så länge.
Vad som händer i andevärlden har vi bara skrapat på en smula. Ingen vet med all säkerhet vad det är och vad det innehåller, men att det ska vara endast ljus och härlighet, nej det är nog fel det. Tänk om allt var ljus, vad händer då med balansen?! Tänk om allt var mörker, vad händer med balansen. Nej det är nåt här som inte är klarlagt och framtaget på bordet riktigt. Många frågar mig om det finns mörker i andevärlden. Nja, det är klart det gör säger jag, men det är inte säkert dem är i alla sfärer där ljus är. Finns onda andar? Ja det är klart men dem beblandar sig inte i ljuset, det går bara inte. Men då är frågan vad är andevärlden.
Låt oss säga så här för att göra det enkelt. En människa på jorden lever ett liv i all enkelhet med en stark religiös grund och uppfattning. En annan person lever ett liv på jorden med en ateistiskt grund och uppfattning och lever ett hårt liv som gör att personen blir bitter och ond. Dessa två dör samma dag. Var hamnar dessa? Ja självklart i andevärldens första skede. Detta skede kallar jag för det neutrala. Här finns varken det ena eller andra. Det personen tar med sig från jordelivet tar den även med sig till denna del av andevärlden. Vi kan kalla det ”limbo”. På grund av sin fria vilja väljer den första religiösa personen ett efterliv med sina nära och kära och Gud och Jesus vid sin sida, för det är vad han förväntat sig.

Ateisten som också dör samma dag förväntar sig ingenting och hamnar i Limbo. Vad händer här. Ja det är självklart lite svårt att veta, men det första som sker är förvissningen om att personen är utan kropp. Lever vidare på något vis. Beroende på vad personen är i sitt sinnelag kan denna välja. Välja att leva kvar i Limbo och ena foten kvar i jordelivet, vilket resulterar i att personen blir ett ”spöke”. Eller litar på att de han möter i Limbo visar honom vägen vidare. Fria viljan framför allt, för ingen från ljusa sidan tvingar någon. Då vore det diktatur. Så arbetar inte den ljusa andevärlden. Den mörka andevärlden finns givetvis och har alla möjligheter att visa sig och vill rekrytera dem till sin sida. Döm om din förvåning om det kan lyckas. Då en person med bitterhet och utan kärlek vill bara få och vinna tillbaka. Går givetvis till den mörka sidan.
Alla vet att det existerar balans i universum. Alla vet att dualismen existerar, varför ska då inte svart och vitt existera i andevärlden. Kanske med undantag att det ter sig något annorlunda än här på jorden. Det ska erkännas. Men det finns i allra högsta grad. Samt att dessa två sidor, yin och yang inte kan blandas, de är som olja och vatten. Men de finns sida vid sida. Hur vet jag då detta. Jo av den enkla anledningen jag hört detta av höga mästare från andra sidan. Till och med Ambres säger detsamma. Han säger det finns dem från hans sida som utger sig för att vara honom!! Det betyder ju att egot fortfarande finns kvar i andevärlden, varför ska dem annars agera på det viset. Eller hur? Ambres och många med honom säger att alla som kommer över på hans sida har fortfarande sin personliga sida kvar även utan kropp, gud-ske-lov…. med förvissningen dock om att de är utan smärta i både kropp och själ. Det gör det hela intressant. Jag har frågat många avancerade medium vad de tror på. En del delar min uppfattning, en del inte. Dem frågar jag ofta, varför de vid olika meditationer och dyl alltid måste be om beskydd. Jag menar om man inte tror på att det finns mörker, varför ska man då be om beskydd?! Jag får ofta inget svar, men svaret i sig ger ett annat svar. De vet inte. De vet inte varför de gör på vissa sätt. Det är så det blivit lärda, punkt slut. Men varför kan de inte svara på. Eller om man renar ett hus med salvia, varför gör man det om det inte finns negativitet?! Varför tar man inte reda på mer fakta, och frågar VARFÖR! Varför salvia, vad gör den egentligen. Varför inte bara vädra genom att öppna ett fönster…

 

Många frågar mig varför vissa personer som lever är mer intressanta än andra från den mörka sidan. Ja det hela är egentligen mycket enkelt. De vill så klart rekrytera även den duktigaste, flitigaste av dem alla som jobbar via andevärlden, dvs medium. Ja se nu vart det hela genast mer intressant. Låt oss säga det är ett medium som inte känner till allt detta. Hur lätt skulle det då inte vara att få över en sådan på sin sida? Då menar jag en som ännu inte valt att jobba varken mörkt eller ljust. Jo det är mycket enkelt. Vi har ett enklare ord för detta: blåögd. Att känna till om den mörka sidan är absolut inte detsamma som att jobba med densamme. Gud nej så är det verkligen inte. Det är nog bara bra att KÄNNA TILL dem, så håller dem sig borta. Dem vill ju inte bli avslöjade, om du förstår vad jag menar.

En del frågar mig hur jag vet allt detta. Det hela är mycket enkelt. Se dig omkring!! Känn in och avgör själv. Men framförallt, var finns dem största egona?

En del säger till mig efter att hört min berättelse att de genast känner oro inför detta och en osäkerhet på vad som är vad osv. Då brukar jag säga så här. Det finns ett ryskt ordspråk som är väldigt talande och man förstår genast: ”Om man är rädd för vargen, har man inget i skogen att göra”.

Så jag avslutar detta med att säga så här, är man rädd för mörkret och det onda har man inget i mörka vrår att göra. Att rikta sin energi och fokus till det ljusa och endast arbeta med det ljusa, men man ska även känna till om det andra. Jag vill också härmed säga till den som inte sett detta klart, att jag personligen arbetar endast med positiva andar och den ljusa sidan. Den mörka har pockat på men dem är absolut inte välkomna, men dem försöker i alla lägen. Men för mig finns inga alternativ än den ljusa sidan. Inget samarbete med den mörka sidan från mitt håll.

 

yinyang1

3 svar

  1. Hur ska man veta vad ljus är om inte mörker finns? Det är differenserna där emellan man lär sig så mycket av i Livet. Mitt val är Ljus & Kärlek!❤

  2. Bra formulerat Katarina. Du har så rätt. Även om vi önskar att det bara finns ljus så finns mörkret. Magkänslan (våra hjälpare) hjälper oss att skilja på ljus och mörker om vi litar mer på det än på vad som är ”på mode” just nu. Mörket visar sig i handlingarna.

  3. Så bra skrivet, så känner jag med. Att veta om båda sidorna och tacka nej till det mörka är något jag gör med glädje. Är så glad att få arbeta i och med ljuset. Det är kärlek vi ska sprida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *