Katarinamedium

Välkommen till KatarinaMedium!

 

Mitt namn är Katarina Lövelius och jag erbjuder andliga och esoteriska tjänster.


* medial vägledning
* andekontakter
* webkurser
* onlinetjänster
* husrensning
* föredrag
* seanser
* eventsUnder min över 30-åriga karriär som sierska, medium, djurkommunikatör och healer med mera, har jag insett och kommit till insikt med att jag hjälpt väldigt många människor med deras livsfrågor och andliga frågeställningar.

Numera titulerar jag mig som holistiskt medium, alltså jag hanterar mycket inom andlighet och personligt växande i mitt mediumskap och som sierska och medialt arbete.

Det jag ser i mig själv är jag utvecklat mig genom åren vilket ger bättre respons även till kund. Mina övriga intressen är podd, blogg och skrivande.

Jag utvecklar även cirklar och digitala webkurser. Jag går fortfarande utvecklings kurser inom mentalt mediumskap. Min övertygelse och det jag tror på är att ständigt utveckla mig inom de områden som intresserar mig och ligger varmt om hjärtat.

På Facebook hittar du min sida under namnet KatarinaMedium, själavårdare.

Många har gett sin feedback till mig om vad deras resultat gett och vad de kommit fram till i livet, andligheten och även sin hälsa. Idag är jag även stolt medlem av Mediumförbundet. Ett steg i rätt riktning i vår bransch.* certifierat spiritualistiskt medium
* certifierad djurkommunikatör
* diplomerad reggressionsterapeut
* Tarot läggare (medialt)
* andlig mentor
* sierska
* lärare

Med mera..
 

Mediumförbundet

 

Always & Forever
/Katarina Lövelius, KatarinaMedium