Katarinamedium

Vad min medium utbildning har kostat del 3

När jag nu börjar ta min roll på allvar vill jag veta mer för jag kände att jag borde ta min roll som vägledare på allvar. Så jag bestämde mig 2006 att gå vidare med att vidareutbilda mig. Jag startade med att ta kurs för Ann-Marie i Uppsala. Hon hade gått för Iris Hall och henne hade jag ju hört talas om. I 2 års tid åkte jag varann vecka fram och tillbaka från Gustavsberg till Uppsala. Samt kostnad för kurserna som jag inte nu vad de kostade. Men utgifter blev det, och utbildning så klart. I min sista del om vad min medium utbildning har kostat tar upp de verkligen dyra kostnaderna och summan kommer längst ner.

Efter det tog jag annan cirkel i Södertälje och Jörgen Gustafssons testgrupper inom spiritualistisk mediumskap. 2-3 gånger gick hans fristående kurser. Inget jag rekommenderar, men det kom jag på senare att hans vägval att utbilda inte passade mig, så jag gick vidare.

Healing

Healing blev intressant för mig så jag hade en period inom det och tog kurserna Reconnective healing för Eric Paerl 2008 och året efter The Reconnection. Bara dem kurserna kostade tillsammans ca 17.000kr Resor och mat på det.

Livet kommer emellan och jag hamnade i ekonomisk kris så jag hade en lång tid som jag inte la utgifter mer än att överleva. Det är en annan historia.
2012 flyttade jag från Stockholm och bytte liv och sambo. Det var i sig omtumlande, men det tog fart igen med utbildningar för mig 2013. Då träffade jag Jeff Jones och tog del av hans ena fristående kurs i Skultuna hos Anita Norgren. Ytterligare fristående kurser i det engelska sättet för mediumskap. Tills jag bestämde mig för att gå en 2-årig gedigen utbildning för Jeff Jones. Tillsammans med tekningscirklar fick jag åka från Köping –  Stockholm med tåg varannan tisdag. Det blir kostnader det. Men jag avslutade även det eftersom jag och Jeff inte kom överens pga man inte vill vara lösningsorienterad eller ifrågasätta saker, fick jag inte heller. Ett enormt misslyckande kände jag själv då jag valt med stor omsorg och det gick åt fanders.

Koordinator i Stockholm

Men ganska direkt mötte jag Moira Hawkins och Tim Abbott. Hos dem fortsatte jag min utbildning. Bara Tim och hans kurstillfällen är dem tillsammans ca 10 st. Resor till Stockholm, Linköping och så vidare. Jag blev koordinator för kursverksamheten i Stockholm och det var ingen lätt sak att hitta rätt lokal till billigt pris med toalett och dusch och möjlighet till övernattning. Tidspressen stor då elever skulle fortsätta de redan påbörjade utbildningarna.

Mycket tidspress och stress för att allt ska fungera för alla. Hämtning och lämning på Centralen i Stockholm av både Tim och Moira. Fixa och trixa med mat, fika etc. Alla kan inte äta vad som helst. Ja listan är lång vad det ska ordnas för att hålla en kurs och utbildning.

Summa summarum

Det här kom lite av chock till mig när jag började se siffrorna på detta men det finns stor sannolikhet att det stämmer. I mina tre delar jag har inte tagit upp allt för jag minns inte helt enkelt. Men min prislapp är mellan 600.000 – 700.000 svenska kronor för att jag kommit dit jag är idag. Den prislappen är i och för sig över 30 år och lite till. Men kanske jag (och andra) kan få respekten över att kunna ta betalt för mina och våra tjänster!

Kanske detta belyser lite över hur det faktiskt ser ut på kostnadssidan får oss medium som vill ägna oss åt detta på heltid för att vi brinner för något. Med detta sagt vill jag också ge en eloge till alla kollegor som kämpar med sina företag och business. Men framförallt att kunna få möjligheten att ägna sig åt ett yrke, för det är vad detta är, ett YRKE !

Ett inflikade

Jag skulle också vilja vända mig till dem som vänder sig till ”medium” som ger vägledningar och gud vet vad för 10kr att det är nog inte mycket seriöst hos dem, inte heller seriöst är det att gå ut med att man vaknat en morgon och tror man har blivit upplyst över en natt. Nej det går inte till så, verkligen inte. Men framför allt dem som tycker det är för dyrt att vända sig till ett medium eller vägledare för att verkligen få råd och hjälp. Se på dem utbildade medium med lång erfarenhet vad vi jobbat för var vi står idag. Du som tycker att pengar och kostnader är allt, ja tror jag nog du ska söka annan hjälp. Se på siffran jag angav här vad jag lagt ut i pengar. Men i ärlighetens namn är det mest svett och tårar samt min tid som ”kostat” mest. Jag kunde lika gärna fortsätta mitt jobb på banken men då hade jag inte heller kunnat hjälpa andra som söker professionell andlig hjälp.

 

/Always & Forever

Katarinamedium.se
Vingkuriren.se

Direkt telefon för medial vägledning
0939-7114
/19.90kr/min)

#reconnectivehealing #thereconnection #ericpearl #jeffjones #jörgengustafsson #uppsala #moirahawkins #timabbott #gustavsberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *