Katarinamedium

Jag frågar mig ofta inom mig vad är mediumskap? Hur är det för mig och hur är det för andra. Hur uppfattas det av omgivning vad det innebär med mediumskap. Jag ska försöka mig på att förklara hur jag ser på mediumskapet.
Det första är ju att ordet ”medium” betyder en hel del, samt mediumskap är också en betydelse. Jag ska försöka mig på en redogörelse på hur jag ser på dessa. Det kommer säkert inte vara alla som håller med mig, men jag utgår från mig själv och vad jag lärt och framförallt kommit underfund med. Det finns egentligen inget rätt eller fel i detta, bara man själv vet vad man håller på med. För det finns skillnader i detta. Men inget behöver vara fel.
Själva ordet ”medium” betyder enl svenska ordakademin, det som är i mitten. Det är precis vad vi medium är, oavsett vilken typ av medium man är.
Ordet ”mediumskap” innebär fler olika begrepp. Det är som jag ser det, påbyggnad i den egen medialitet. Det innefattar länka till andevärlden, trans, healing, filosofi, inspirerat tal m.m. Jag anser det finns även delar i detta med ”psychic medium” vilket betyder du läser av energier hos en annan. Som t ex, tarotkort, orakelkort, auraläsning, pendel m.m. Dessa har inget att göra med andevärlden. Det är läsning av din energikropp. Men all information finns där. Detsamma som det är med en andekontakt. Skillnaden är att psychic är monolog, mediumistiskt är dialog. Jag har själv sett utövare som endast jobbar med avläsningar och är 10 resor mer detaljrik i sin beskrivning än ett annat mediumistiskt medium. Och även tvärt om så klart. Inget av detta är fel på något vis, bara man själv vet vad man gör för kunden.
Hur ska man kunna hålla reda på detta då. Jo väldigt enkelt. Antingen tar man reda på detta själv, eller så går man kurs, men en potent lärare så klart. Jag skulle rekommendera alternativ två. Mediumskap är ett ständigt växande, man blir aldrig färdig. Det har jag fått erfara och jag säger att det är tur det. För det finns fortfarande massor att lära, undersöka och växa i.

images25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *