Katarinamedium

Jag tänkte skriva lite tankar jag har kring ämnet änglar. Säkert kommer jag trampa nån på tårna men det är så fall inte min mening. Detta är mina tankar och funderingar som jag gärna vill dela med mig och kanske en tankenöt som kan väcka nåt inom, eller så gör det inte det.
Så, vad är en ängel? För mig om man talar om änglar är det uppdelat i olika kategorier. Låt oss ta det enklaste först. Änglar på andra sidan, eller ängel blir man (enl vissa teorier) när man dör. Nej så tror inte jag att det är. Jag kan aldrig tänka mig min egen pappa flippra runt där uppe bland molnen i vingskrud och vit toga kring hans trinda kropp. Nej jag kan verkligen inte se den bilden. Inte heller barn som går över till andra sidan. Nej så tror jag verkligen inte är på det viset. Andra sidan där vi hamnar efter vår död, är ett skikt där själen går igenom tillsammans med berörda och mästare om man ska inkarnera igen eller inte.

En annan skara kallad änglaväsen, tror jag ytterligare är uppdelat i olika kategorier. Ett änglaväsen kan vara en själ som inte längre behöver inkarnera längre. Den själen är så att säga ”klar” och har sin fulländning ”so far”. Det kan innebära andra uppdrag för den själen som t ex utnämna sig till uppstigen mästare osv. Men ett änglaväsen kan även vara i naturväsens värld. De odödliga naturväsen som lever i Devornas värld. Det är också ett slags änglaväsen men i en annan dimension.Sen kommer vi till de ”Odödliga” och de som alltid ÄR, har alltid varit och kommer alltid vara. Högre änglaväsen och Ärkeänglarna.

Många idag säger sig ”kanalisera” både det ena och det andra. Ska jag vara helt ärlig så är jag väldigt skeptisk till det. Okej, ängla väsen och de undre änglaskarorna tror jag absolut de kan ge budskap och vägledning. Men de högre, nej där går faktiskt min gräns. Varför tror jag detta? Jo av den enda anledningen att de är så extremt höga i sina energier att de inte går ärenden till oss som är lågt stående varelser. Vart ligger deras intresse för oss? Symbiosen finns där ja jag vet det, och jag kanske har fullkomligt fel i det jag tänker nu, men jag är bara logisk i mitt tänkande och den masshysteri som äger rum NU kring ärkeänglar och gud vet vad gör att jag ställer mig frågande kring detta.

Varför ska de hjälpa oss så mycket nu och inte under världskrigen eller andra stora mass svält och andra större elände som varit under människans historia. Tänk efter. Vad är det som väcker sånt stort intresse hos högre änglaväsen av oss att de till och med ska komma hit? Vad? Vore vi helt förtappade och helt ute och seglar i våra medvetanden, ja då skulle jag förstå. Eller så är det just det…. Vi ÄR på väg åt fel håll i våra medvetanden och utveckling att vi måste ha nån däruppifrån som måste styra oss rätt. Fast vore inte det diktatur då, av ärkeänglarna om de la sig i mer än nödvändigt? Om annan part tvingar oss in i nåt? Eller? Hur är det med det där egentligen. Jag ställer mig frågande till det. Eller är det rätt sort som är här och som ska guida oss. Jag menar hur vet vi att det inte är mörker som är här och förvillar oss totalt. Jag säger återigen, varför är deras intresse så stort just nu? Det tål att tänkas på anser jag. Varför lägga allt i händerna på något vi egentligen vet så lite om. Kan vi, människan, inte det själva. Jag menar vi är ju skapta av den som skapade änglarna…. Borde inte vi kunna mer och bättre?! Just saying.

Självklart finns det dem som kanaliserar rätt och kommunicerar rätt, men gör verkligen alla det. Samt har alla rätt kanal och guidning? Som en del påstår att de måste rena sig…? Va ? Om man har en ren kanal, måste man rena sig då….. ? Det där får jag inte ihop. Jag menar att är man ren så är man. Vad ska renas då? Varför rena nåt som redan är rent. Eller tänker jag fel här. Reflektioner som jag anser är nödvändigt och viktigt att ta till sig och fundera på. Många tycker och anser att vi, människan måste ha attribut. Jag säger att vi nog klarar oss bra själva. Varför krävs det ett annat väsen eller ännu värre, en DÖD för budskap till oss för att människan ska vakna och kunna ta det till sig. Varför inte lyssna på oss människor emellan istället. Jag fattar inte grejen att det många gånger måste vara mer värde av andra sidan som kommer med budskap till oss. Visst, vi har ett psyke som gärna vill ställa till det för oss och ge gehör för egot osv. Men om man verkligen är ”ren” i sin kanal, borde allt detta vara undanskuffat och avklarat av den som kan guida rätt och rent. Mina tankar är såna och jag kan inte rå för det. Men det vore intressant veta om fler har samma fundering.

Om man nu skulle missförstå i mig i denna text, kan jag härmed säga att jag verkligen tror på änglar och dess existens. Men det jag verkligen vill ifrågasätta är hur detta sköts av oss människor. T ex vet jag sällan någon som ifrågasätter en kanal de har som påstår sig vara både det ena och det andra. Varför ska man inte kunna ifrågasätta ”den”. Jag gör det alltid. Om så självaste tjocka Gud kommer ner och påstår saker jag personligen inte gillar eller måste fråga om det verkligen stämmer, måste väl få göra det. En tanke säger mig att de på andra sidan kommer inte få det lätt den dag jag kommer över….. Ha ha kanske bra om nån någon gång rör om i grytan. Särskilt på andra sidan.

 

315541_292491984100019_100000176583833_1366458_101139077_n

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *