Katarinamedium

Det var nu ett tag sedan jag skrev i bloggen, det har berott på flera saker. Men nu kommer en tid när jag ska få in skrivandet mer i mitt liv och tillvaro.
Den senaste tiden har jag funderat på hur många det är som verkligen känner till andligheten och mediumskapet. Jag menar att har vi tillräckligt med vetskap och kunskap? De som lär ut, vet dem? Hur vet vi vad so är rätt eller fel, eller korrekt och riktigt? Hur vet vi att vi lär oss rätt? Har vi koll på vad som är vad osv. Ja frågorna är enormt många har jag märkt.
Ta t ex ordet medium, vad är det? Vad betyder det? Vem är ett ”medium”? Vem har rätt att kalla sig medium? Vem har rätt att utfärda bevis på att man är tillräckligt duktig? Finns det principer? Finns det lagar? Finns det struktur?
Jag vill påstå det finns många obesvarade frågor kring allt detta. Jag känner jag skulle vilja få struktur på detta. Det är alltför många villfarelser där ute, som jag anser har blivit en grottekvarn utav dess like. Det är inte första gången jag frågar andra kolleger/vänner som gått dyrbara kurser, har du fått lära dig detta? Har du fått prova på ditten och datten? Svaren blir oftast nej. Varför ifrågasätts inte läraren tillräckligt? Ja jag har förvisso gjort så, men då blev jag för besvärlig för lärare och assistent så jag blev utesluten. En annan organisation/skola blev jag så utnyttjad av, mobbad och diskriminerad att det finns ingen hejd där heller. Den utbildningen blev jag också utesluten från, av organisatören. Jag fick inte fortsätta, trots det jag som blev illa behandlad. Världen är konstig.

Men nu gled jag från ämnet. Jag har lärt mig oerhört mycket på de senaste åren och jag har kommit till fler insikter. Här är en: det är endast andevärdlen som kan göra dig till ett bra medium, ingen annan. En lärare med rätt intentioner kan ge dig och hjälpa dig med rätt verktyg så du kan blomstra i din egen utveckling. Men ingen kan döma ut dig till att du duger eller ej. Min uppfattning om vad mediumskapet innebär är din egen kommunikation med andevärlden och att du är medveten om din verktyg, dem är fler, och verkligen bygga därifrån. Medial vägledning är ett mix av detta med att läsa av en person och att kommunicera med andevärlden ömsom din egen clärvojans. Det som förbryllar mig oftast är att många missar så mycket ren äkta lärdom om hur det verkligen fungerar och varför. Hur man tar reda på sin egen medialitet. Hur är den? Vad besitter man? Vilken är din grej? Har du inte rätt lärare kommer du aldrig få reda på det. För ibland får jag känslan av att många därute kör löpande band principen och tror att det finns bara en modell i hur mediumskapet ser ut.

Tja i grund och botten kanske det är så, men då tycker jag alla har rätt att veta vad som ingår i mediumskapet. Vad är det hur verkar den.
Visste du att kommunicera med farmor på andra sidan är bara en liten liten del av mediumskapet. Visste du att inspiration och filosofi är en ganska stor del av mediumskapet. Visst du att spirituell healing (eller intuitiv healing) är den allra högsta rena form av energi och kärlekshandling i form av behandling. Visst du att trans är en ganska betydande del inom mediumskapet. Visste du att det finns fysiskt mediumskap?

Men det allra allra viktigaste av allt, vet du om att det finns skillnader i energiavläsning och mediumistiskt? Vad är det och varför finns det?

Alla dessa frågor och framtaganden är vad jag vill försöka upplysa om på våra kommande kurser. Jag vill slå hål på många myter och införskaffa mer kvalitet för den som verkligen gå in för detta och veta mer. Mer om detta kommer uppdateras på hemsidor.
Många tankar kretsar kring detta och mitt syfte blir att lyfta andligheten till en nivå som är lätt att förstå och som alla kan ta till sig. Det blir nog lätt men på många sätt även svårt, då många redan har en föreställning.

Väl mött!

5654b0a4bd-dove

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *