Katarinamedium

Så här säger några om Onlinekursen i Tarot

För en tid sedan fick jag äntligen klar min mediala Tarotkurs Online. Det tog verkligen tid tills den kom på plats kan jag helt erkänna. Det var svårare än jag trodde att få alla bitar på plats. Men nu när de är på plats så känns det helt underbart. Nu kan vem som helst och NÄR SOM HELST ansluta sig till  min Mediala Tarokurs Online!

 

Här berättar Bithe med egna ord vad hon tycker som redan är gammal i gamet, men det är det som är viktigt att visa fram att även du som är veteran eller kommit en bit på vägen kan absolut ta del av den här kursen.

 

Mimmi vill gärna berätta hur kursen är för den som är mer nybörjare och här berättar hon hennes upplevelser kring en kurs Online. Hur smidigt det är när till exempel som Mimmi har en jobb som inte passar vanliga kalendrar. Hon har svårt att ta ledigt för en kurs som kan intressera. Därför ville Mimmi ta till sig den här kursen som gör att hon kan ta del av allt på sin lediga tid.

Med hjälp av kursens material och videon som här till, men även en aktiv facebookgrupp där jag (Katarina) sänder live och frågar på era frågor. Men jag ger även andra tips som en förlängning av kursen. Kan man inte vara med på Live sändningar kan man skriva i gruppen vad man funderar på ett eller har svårt att förstå, så beskriver jag det på Live sändningen eller om man hellre vill skicka ett mail till mig.

Här berättar Mimmi för dig som gärna vill gå en Medial Tarotkurs Online

 

 

Varmt välkommen att ansluta dig till min Mediala Tarotkurs Online!

I kursen som redan är igång är vi tillsammans ett härligt gäng. Jag älskar när de frågar om allt inom Tarot och medialitet. Kom med du också!

/Always & Forever

Katarinamedium.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *