Katarinamedium

Rescue Medium

 

är vad jag ibland kallar en insats som många andra medium är tacksamma för. Vad som menas med det måste man först vara medveten om att alla som jobbar med mediala yrken och mediumskap måste eller bör ha någon de kan bolla saker med. Det händer ofta att jag får förfrågningar från andra medium om hur dem ska tackla vissa saker. Då behöver även dem ha någon att dryfta och rådfråga. Det är här jag kommer in som Rescue medium.

Jag ser det som en otrolig gåva att få hjälpa till på det viset. Alla är vi på olika nivåer och plattformar. Alla arbetar olika och har fler än ett sätt att arbeta på. Då jag själv har lång erfarenhet och gedigen kunskap i mediumskap och kundhantering framförallt.

 

Alla medium behöver hjälp av något slag

 

Att kunna hjälpa en kollega är bland det bästa jag vet. Den hjälpen tas alltid emot väldigt bra och alla är tacksamma. Jag har flera gånger fått feedback på att de jag hjälpt dem med har gett resultat.

Det är även för oss medium att vi ibland fastnar i saker och tankesätt att vi alla behöver någon att bolla detta med. Så även jag, men jag har mina kanaler och personer jag vänder mig till.

Under mina 30 år har jag hjälpt väldigt många andra medium, vägledare och ljusarbetare. Jag har själv fått hjälp av dem jag vänder mig till. Det är ett givande och tagande, så även i detta yrke.

Det jag skulle vilja du gör som funderar på att bli verksam i det här yrket är att se till du själv har bollplank eller mentor.  Kom bara ihåg att de ska också bytas ut med tiden. Du utvecklas själv och behöver vidare vyer från den du bollar med.

 

Always & Forever
Katarina

katarinamedium.se

 

#rescuemedium #medium #ljusarbetare #vägledare #mentor #medialayrken #mediumskap #katarinamedium #feedbackfrånmedium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *