Katarinamedium

Hej där.

Det är alltid skoj att reflektera över hur tid kan gå så fort. 2015 firade jag 10 år med att arbeta med telefonlinje. Under dem 10 åren har jag ägnat 5 år åt andras linjer. Jag startade hos Änglaviskningar, sen blev det Alla sinnen, Änglacirkeln och till sist Tarottv. Sen bestämde jag mig för att skapa något annat. Då kom Vita Vingar fram. Men i huvudsak har det handlat om detsamma, vägleda medialt till människor. Så oavsett hos vem eller med vad har jag hållit samma ståndpunkt, att hjälpa andra människor så gott jag kunnat.
Det är dock inte alltid man kan hjälpa andra, särskilt inte om denne inte vill ha hjälp. Eller om personen endast söker ett visst svar. Då går det bara inte. Men för den som verkligen vill ha ett svar oavsett hur den är och även benägen förändra sig, då är lyckan gjord. Vad jag menar är att jag belyser oftast ur en andlig synvinkel och den kanske man inte alltid är beredd att lyssna på. Det kan ju innebära man måste ta ansvar för sitt eget liv. Ja det är ofta så jag får svar tillbaka, att de vill ha ett svar på saker utan att själv se på sig själv.
Ett andligt perspektiv är ofta att se på sig själv och hur man genom det kan förändra en svårt situation.
Så vida det inte handlar om de enklare frågorna som ekonomi, boende och kärlek….ja dem är enkla, tro mig.

Det svåra eller det jag lägger mycket vikt på och tar ansvar är dem andliga frågorna. Hade jag inte fått dem kunderna med dem frågorna hade jag slutat i den här branschen för länge sen. Särskilt nu när jag jobbar mer och mer med andevärlden. Korten och hjälpmedlen kan jag ta till endast om jag vill ha mer stöttning i den känsla jag får som kan vara lite otydlig för mig vid ögonblicket.
Jag hör ofta människor fråga mig hur jag får min information. Svaret är mycket enkelt, av andevärlden. Den enklaste vägen att få svar och gensvar. Kort och hjälpmedel kan bli fel eller att jag läser av psychic istället. Det beror på att det är samma information, men det kan bli snedvinklat och kanske inte i fas med tiden.

Min reflektion idag blev att jag faktiskt har 10 års erfarenhet med telefonarbete på medialt vis. Jag minns första samtalet jag hade för 10 år sedan. Hur nervös jag var och lättnaden över att det gick så bra. Samt hur jag arbetar idag och hur det har tagit mig som person, vägledare och medium. Idag är jag mycket mer självsäker på den information jag får till mig och litar mycket på den. Även om andra inte kan ta det till sig just för tillfället. Jag kan räkna till otaliga gånger som kunder vänt sig till mig i efterhand och sagt att det till en början inte alls kunde ta till sig det jag sagt. Men i efterhand gav de mig rätt. Hur skickligt jag hade formulerat mig och stått vid min säkerhet att det är detta jag fått till mig. Många har i efterhand sagt mig detta. Visserligen har det stärkt mig som person, men jag märkte att även egot växte. Däremot har det gett mig självkänslan av att jag mer ska tro på det jag fått till mig och ge vika från det. Med möjlig en lite korrigering, men fortfarande samma information.

Nästa gång jag ta upp baksidorna av mediumskap……en utmaning i sig…..men ingen vad jag vet tagit upp tidigare…

kurs 002

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *