Katarinamedium

strawberry_03Ord är alltid krångligt. Särskilt när de har olika betydelser för olika människor. Det är alltid svårt som medium att uttrycka sig rätt med rätt ord som passar för rätt situation. Ta t ex mitt favorit ord ”jordgubbe”. De flesta skulle associera det med sommar sol och midsommar, medans för den allergiske skulle det betyda döden. Så det är inte så lätt alla gånger att tolka rätt det som kommer medialt. Jordgubbe är bara ett ord. Hur är det då med alla andra. Jag ska inte förklara bort mig på något vis, men det här har försvårat ofta då man har med människor att göra. Jag har många gånger råkat ut för tolkningsfel och missförstånd, men också att man som kund får tänka lite mer och större omfång. Jag kan ta ett verkligt exempel på en djurkommunikation jag hade för många år sedan. Där jag på telefonen skulle förklara kattens utseende, för att säkerställa att jag hade tonat in på rätt katt, beskrev jag nosen som missfärgad. Medans kunde tyckte att det var solklart att nosen var hälften rosa hälften svart….
Ja ni fattar vart jag vill komma. Eller en annan gång skulle jag förklara en färg på en bil, jag säger färgen blå, men kunden ville bestämt hävda att bilen vad ljusblå…
Det hjälper ju inte till att förstärka kontakten eller kommunikationen man har, det blir tvärtom. Kanske t om med irritation och kontakten bryts med andra sidan eller djuren eller vad man nu har som länkning.
Vad jag vill säga med detta är att vi levande kanske ska hjälpa varann och komma underfund ed vad som förmedlas från länken, att man kanske ska förstå att det är ett annat medvetande eller djur som vill uttrycka sig på sitt sätt, för att i tron göra det så enkelt som möjligt. Ja jag vet inte, men jag anser att vi alla måste hjälpa till för att få det så rätt som möjligt. Nu har jag bara tagit några få små olika episoder ur mitt perspektiv som medium, vad jag varit med om.

Men självklart finns det fina länkningar jag haft och kunnat förmedla en kontakt till en anhörig här som saknat en vän eller släkting. Jag kommer inte nämna några några namn här, men en länkning jag minns starkt var en person som kom till mig för en helt annan frågeställning, och det kom igenom en farbror till hen. Beskrivningen var exakt och till och med var han bodde, och hur han bodde som var lite speciellt. Han bodde nämligen på en båt. Hur många gör det… Och budskapet var rörande vackert. Eller när jag är på en husrening där en av andarna som rört till ett hem med el och saker som flyttar sig. Det var en avlägsen släkting som bara ville göra sig hörd genom att få uppmärksamhet och hon ville bara höra till, men det var ingen som lyssnade. Hon hade bara en önskan det var att vara kvar för hon ville vara med i den tekniska utvecklingen. TV och datorer var spännande, det fanns inte på hennes tid. Hon kände sig fri och att hon äntligen kunde röra sig fritt som hon uttryckte sig. Familjen var nöjd med det och det var sedan lugnt i huset.
Men orden är fortfarande svårt att få fram rätt så alla parter kan vara nöjda. Så tänk på det när du anlitar ett medium eller går för medial vägledningen att ordens val kanske inte alltid blir perfekt. Du som kund kan alltid vara med och ställ gärna frågor, så att du som kund ska förstå bättre. För det är ju så att samtidigt man har en länkning/kontakt med andra sidan eller sina guider ska man som medium ha kontakt med kund. Det är som att medla med ord som ibland kan sätta käppar i hjulet. Det vore önskvärt om alla kunde telepati, då hade vi inte såna här problem alls.

Ta hand om varann där ute!
Väl mött, Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *