Katarinamedium

 

 

Opera och Champagne

Jag älskar opera och jag går alldeles för lite på Opera nu för tiden! När jag var yngre gick jag absolut mycket mer på Opera. Jag har sett Håkan Hagegård och Birgit Nilsson på scen på Stockholmsoperan. Helt fantastisk upplevelse att se dessa legender i sitt esse.

I högstadiet på våra musiklektioner hade vi ibland Opera som ämne. Naturligtvis för jag högsta poäng då jag redan kunde en del. Vi fick, om vi ville gå med på föreställning på Operan i Stockholm. Har sett Barberaren i Sevilla, Carmen och baletten Coppelia. Samt otaliga framträdanden på Gröna Lund med Birgit Nilsson ackompanjerat av Lars Roos.

Operahuset i Stockholm är en exakt kopia av operahuset i Paris. En fantastisk byggnad i sig och helt otrolig känsla att bara se fresker och målningar i hela byggnaden. Att sitta i salongen och invänta en föreställning är en unik händelse. När gardinen åker upp på scen och orkestern inleder musiken kommer alla dofter mot en. En blandning av parfym, puder, damm och gammal historia slår emot en. Föreställningen kan börja!

Numer bor jag på annan ort än Stockholm, men vill fortfarande kunna njuta av Opera så varför inte åka på Operaresor!
Genuina resor till Europas Operahus med mat och vin i samma paket. En operaresa att minnas för livet. En upplevelse med Opera i centrum i fantastiska Italien där Operan har sitt ”mecka” kan inte bli bättre.

Här bjuds på kultur och mat i lyx. Den fantastiska akustiken och arkitekturen på samma plats. Det kan inte bli bättre, anser jag.
Nu kan du boka för större sällskap minst 20 personer till till exempel italienska Parma. Njuta av det kulinariska italienska köket med alla smakupplevelser det bjuder på. Enligt mig finns inte något som toppar det italienska köket. Jag har ju själv italienska släktingar och har fått den italienska maten sedan barnsben.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *