Katarinamedium

Hej

Nu har modet äntligen infunnit sig och jag har startat en blogg.

Bloggandet är tänkt att det ska handla om andlighet, men även om  livet, då jag anser livet och andligheten hör samman. Kanske inte alla tänker så, men det gör jag. Kanske någon blir sugen på att besvara det jag skriver och det är välkommet. Men god sed råder. Kritisk får man vara och ifrågasättande, men inte personhopp eller kränkningar. Jag tror de flesta förstår vad jag menar.

Även tankar och funderingar kring andlighet, för den mest kritiska människa är nog jag själv. Jag kommer skriva om min egna erfarenhet och kunskaper, men jag kommer inte nämna några namn. Det är mindre viktigt.

Så håll utkik och håll till godo, gott folk. Tanken är väl att det ska födas en bok för framtiden. Så varför inte börja med bloggandet 🙂

/Katarina

Ina with Tarot Stars

 

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *