Katarinamedium

Det är väl ingen som missat att jag tidigare har gjort försök att lyckas i nätverk. Men det har inte gått så bra. Jag har genomgått flera stycken under åren och det slutar i samma tragiska slut, man får allt i knät och kan inte fortsätta pga. dålig utbildning från både upline och företag. Till slut lovade jag mig själv att aldrig mer gå den vägen. Men så blev det inte.

Jag tror verkligen på MLM – Multi Level Marketing. NetWork Marketing eller som det heter på svenska: Närverksmarknadsföring. Det här har genom årtionden fått dåligt rykte i vissa kretsar. Jag kan på sätt och vis hålla med, eftersom det saknas hjärta och värme i mångt och mycket. Särskilt när det gäller utbildning, ”hur gör man”?

Men så kom jag till den punkten igen när jag fick frågan om ett företag och dess produkter där de sökte en ledare för Sverige. Jag kunde inte säga nej, när jag fick så mycket information jag kunde ta ett beslut. Det har nu snart gått 1 år sedan jag startade och jag har inte hittar besvikelse, dålig utbildning eller utan gemenskap i det här sällskapet. Jag har ofta samtal med ägare, vd eller andra från huvudkontoret.

Det här yrket är verkligen jätteroligt. Jag utbildar andra idag som vill gå med. Vi har prisbelönta verktyg och tillvägagångssätt. Bara de bästa att arbeta med har vi som stöd och riktning. Helt enkelt det smartaste sätt att arbeta, inte det mest hårda arbete.

Varför har detta koncept fått dåligt rykte? Ja förmodligen för att företag gömmer information, eller kompensationsplaner som är helt omöjliga att nå. Dålig ledning och framförallt dålig utbildning eller ännu sämre ingen utbildning alls. Jag kan bara tala ur egen erfarenhet så klart.

Efter 1 år av egen utbildning och coachning från huvudkontoret har fått glömma allt tidigare jag lärt om MLM. Jag har fått börja om på ruta 1. Men vilket år jag haft! Helt otroligt bra stöttning och coachning jag inte trodde var möjlig. Framförallt att ha kul på vägen.

Det jag fått insikt i nu är att detta jag är med i alls handlar om sedvanlig säljteknik eller direktförsäljning som det brukligt brukar vara. Nej jag sitter hemma på heltid och jobbar med detta. Hur bättre kan det inte bli. Jag styr helt min egen tid och mitt eget sätt att jobba med detta. Nya saker lär jag mig varje dag om tekniker, arbetssätt och framförallt om människor.

Att MLM idag har fått bra rykte igen hos mig är helt klart nu när jag fått klart för mig att det är det mest säkra arbete som är helt jämställt mellan kön, religion och var man än kommer ifrån. Hur ärligt detta är och hur jag kan tjäna en dräglig lön och pension som jag har rätt till utan en chef eller myndighet vad jag får eller inte får. Eller till om med blir utan pga politiker som ändrar spelregler för vanligt arbetande folk.

MLM har i mina ögon fått en helt annan innebörd och i mina ögon det absolut bästa sätt att bygga min egen trygga ekonomi och liv.

Det händer att en del kommer till mig och frågar om det är ett sådant där pyramidspel. Nej säger jag det är det verkligen inte eftersom det är förbjudet i Sverige, ja i de flesta länder faktiskt. Däremot kan man jämställa MLM med franchising (ICA) eller företagande med anställda. Ja till och med pensionssystem är MLM. Det är ingen skillnad med det jag gör här hemma fast då utan chef som kan reta gallfeber på vem som helst.

Här är jag helt och hållet min egen chef eftersom jag är oberoende distributör. Jag väljer själv var, när och hur jag vill arbeta. Men att det är ett arbete ska man ha klart för sig. Det framgår i namnet Net WORK marketing….Inte heller ska tro det är snabba pengar eller tron att man inte ska behöva arbete för sin lön. Nej det är bland det mest ärliga och rättframma arbete jag idag känner till. Jag tycker det är synd att inte fler går denna väg och finner sin frihet i både liv och ekonomi. En stor fördel är jag nu får nytta av alla mina utbildningar jag gått inom mediumskap, personlig utveckling till det jag gör nu. Ja det kan låta konstigt men så är det.

Jag tar tacksamt emot frågor om detta. Så skriv gärna en rad eller två till mig så berättar jag så gärna mer vad jag funnit. Jag har en entusiasm idag inom detta som mediumskapet inte har gett mig.

Det jag siktar på numera är att alla ska kunna hitta en mening med sitt liv, kropp och själ. Allt hör samman i alla avseenden. Även inom NetWork Marketing.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *