Katarinamedium

”Min USA resa 2018”

I september detta år åkte jag och maken till Phoenix Arizona. Det är 17 år sedan jag sist var i USA. Mycket har hänt med landet kan jag konstatera. Terrorattack gör mycket med ett land. Olika presidenter som satt sin prägel gör skillnader idag. Just denna gång sitter Donald Trump som president. Ja man kan säga mycket om den gubben men att han fått ordning på den ekonomiska ställningen i landet är helt klart, sen råder olika åsikter bland amerikanarna märkte vi.

Vårt syfte med resan var att besöka huvudkontoret för giftfria och ekologiska produkter, och vara med på ett event, med samma företag. Det var första gången jag var ett sådant event i den här genren. Det var mycket intressant och lärorikt. Många bra talare och mycket jag kunde ta med mig till Sverige. Jag och maken har blivit ledare för Sverige med detta koncept, som vi nu ska driva vidare och göra världen grönare, människor och djur friskare och må bättre med giftfria produkter man använder varje dag.

 

Vad är det då som är så speciellt med detta?
För många år sedan lovade jag mig själv att aldrig någonsin mer går mer i network marketing eller liknande, då jag fick samma behandling och samma utfall. Jag får allt i knät bara jag sagt ja och köpt ett paket. Skulle jag på egen hand utan utbildning eller utan kunskaper klara allt helt själv. Nej sa jag aldrig mer. Produkterna i sig är det sällan fel på, så länge man är sanningsenlig så klart.
Den här gången sa jag inte nej utan ja till ett företag man kan vara mer än stolt över. Men framförallt uppbyggnaden, arbetssättet, kunskaperna, ödmjukheten och kamratskapen runt hela teamet.

Att sitta tillsammans med ägarna, vd och deras respektive och prata som vanliga människor, känns oerhört privilegierat. Förr i andra nätverk skulle detta vara helt otänkbart. Men om man ska se även på hur man kan jobba hemifrån och hela den uppbyggnaden är jag oerhört glad över att jag fått denna möjlighet. Jag älskar vara hemma och jag vill gärna fortsätta vara hemma och ändå kunna jobba med det jag vill, hemifrån. Att jobba hemifrån har jag gjort sedan 2007, så jag vet vad det innebär. Kamratskap är en brist när man jobbar hemifrån.

Men nu med detta kan jag säga att jag knutit kontakter världen över, och det känns väldigt inspirerande och roligt på ett helt nytt sätt. Jag får även öva upp min engelska i både tal och skrift. Att inte påstå nätverkande är utvecklande vore helt fel påstående. Jag som älskar personlig utveckling tycker det här är helt rätt forum. Jag får vara med om massa saker jag vill utvecklas med mig själv i första hand, men även med andra. Att få kontakt och kommunikation med positiva människor är något jag sökt länge, och har nu funnit. Äntligen!

 

Vad är det då för särskilt med giftfritt?

Jag och maken har länge sökt efter produkter som är bra för kropp och miljö även maten ska vara så ren som möjligt, Vi har startat med att handla på REKO Västerås. Ett väldigt fyndigt vis att dels gynna traktens bönder och odlare, men även få bra kött och grönsaker. Men hur är det med andra produkter som schampo, diskmedel, tvättmedel och kosttillskott?

Ja här fick vi en helt annan och ny insikt över vad andra menat med ekologiskt. Visst du att för att kalla en vara ekologisk i Sverige (och övriga Europa) är att en (1) produkt räcker som ingrediens att det ska få kallas ekologiskt. Resten kan vara allt som vanligt med citronsyra, alkohol, parabener, SLS och kvicksilver och vad det nu hittar på att stoppa i en produkt bara för att vi ska lockas köpa ett löddrigt schampo t ex.

Ta exemplet mascara…. Vet man vad det brukar innehålla?! Till min fasa fick jag veta att det innehåller en massa gifter som är rent av cancerframkallande och farligt för oss människor. Där har man utan samvete petat in kvicksilver, päls, ett ämne för stabilitet som man tar från larver, men att larven är fullproppad med ett gift för att larven ska leverera detta ämne som gör att mascaran ska hålla i flera år, och vara lika ”färsk” som om den vore ny, en längre tid. Jag ställer mig frågan vad har detta gift i en mascara att göra, som ligger så nära våra känsliga ögon och den ännu mer känsliga hyn runt ögat? Ja man kan fråga sig.

 

Det vi har hittat nu är helt rena och 100% giftfria produkter som är ekologiska från början till slut. I hela kedjan av producenter som gör att man kan skapa en produkt helt giftfritt.hela kedjan av ingredienser är helt ekologiska och fria från GMO, e-nummer, gluten fritt, soja fritt, laktosfritt etc. Dem är inte heller testade på djur. Vilket känns oerhört bra för mig personligen.

Det här har lockat mig så mycket att jag ville se och möta hela teamet bakom detta genialiska därför tog vi denna resa till USA och Arizona. Jag har inte ångrat ett öre. Jag känner redan att jag stolt kan säga att jag står bakom varje produkt detta företag levererar till oss so vill leva mer giftfritt och inte utsätta oss för mer orena och kemiska tillsatser i schampo, deodorant eller tandkräm.

Jag tänker så här, om jag kan vara snällare mot min kropp att inte utsätta den för mer än vad den kan ta hand om kan jag må bättre, vara mer pigg, och kunna njuta mer av mitt liv. Vad säger att våra kroppar kan ta hand om alla tillsatser och gifter vi utsätts för på samma sätt som naturen gör. Nej jag tror inte det. Men om jag har fel, varför i hela friden ska vi utsätta oss för detta, när man faktiskt inte behöver. Se bara vad citronsyra gör med våra kroppar. Varför ökar diabetes, cancer, hjärt- och kärlsjukdomar och demens, för att ta några exempel. Ja spekulera kan man alltid, med statistik kan man inte blunda för ännu mindre sluta reflektera över det.

Jag har tagit mitt beslut att sluta utsätta min kropp för mer onödiga produkter och bara använda helt rena 100% natur. Vad gör du?

 

Vi fick även se och uppleva Sedona. Själva ”staden” och kommersen kunde jag vara utan, men ändå kul att se. Nu har jag sett det och behöver inte ta den vägen igen om vi åker dit. Men däremot energiplatserna var helt fantastiska. Vi besökte en av dem. Ja vi kom inte helt nära för mörkret och natten började nalkas, men vi var tillräckligt nära för att kunna känna den. Vad det är får var och en googla på och läsa själva. Men jag kan råda till att kolla youtube och sök på Drunvalo Melchizedek och hans upplevelser och kunskaper kring detta fenomen. Helt magiskt och fantastiskt. Att få känna en energi som är helt ren, klar och stark i sitt slag var extremt magiskt.

Är du i trakterna besök detta ställe eller ett av dem. Ta gärna en guide med så ni får hela historien med er hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *