Katarinamedium

Mediumförbundet Andlighet för alla

 

Du visste väl om att det finns ett mediumförbund? Där alla kan få plats. Både utövare i branschen men även för dig med ett intresse.

Blir du medlem eller stödmedlem får du ta del av medlemsbrev där du till exempel blir inbjuden till möten och där du kan påverka.

Du får även tillgång till nyheter om vad som händer i världen med forskning till exempel. Visst du om att det forskas runt om i världen kring många spännande saker inom mediumskap och healing till exempel.

Jag är med i  mediumförbundet för att förtydliga vår ståndpunkt i samhälle och media. Vi har riktlinjer som alla är överens över och vi följer. Det handlar om att du som kund ska känna dig trygg och säker när du ska anlita ett medium, tarottolkare healer eller annan typ av andligt vägledning. Det jag också vill vara tydlig med är att vi som medium och dyl ska ha något att luta oss mot även inför framtiden. Vi bör få mer publikation i media och tv. Det är därför jag tycker det är viktigt med ett förbund.

Mer framöver

Det kommer mer arrangemang och mer ”godis” för dig som vill vara medlem eller stödmedlem. Det kan jag nog redan nu lova. Du kan möta mediumförbundet på Solna mässan i mars. Det kommer finnas en monter där du kan besöka och prata med de som presenterar förbundet. Mässan går av stapeln 26-27 mars 2022, Solnahallen. Välkommen dit!

På deras hemsida kan du läsa om en hel del som har med andlighet att göra. En spännande blogg finns också. Där olika utövare skriver om ditt arbete med mera. Jag kommer också vara med i bloggen. Tror det var i april. Så håll utkik!

 

/Always & Forever
Katarina

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *