Katarinamedium

massage

 

 

Massage och välbefinnande

 

När jag ska ägna mer tid och uppmärksamhet till mig själv och min hälsa, väljer jag gärna massage och välbefinnande. Att ta sig tiden att ägna sig åt en stund med massage är nog bland det bästa man kan ge sig själv. en underbar upplevelse om du själv inte provat det, kan jag rekommendera det varmt.

 

Det finns idag en hel massa olika massagemetoder och tekniker. Beroende på vad du själv önskar, finns ju den legendariska svenska massagen. Den är faktiskt internationell och väl känd den svenska massagen. Fördelar med klassisk massage som den också kallas, är fler olika områden. Det främsta är ju så klart ökad blodcirkulation. Minskar trötthet och minskad värk i nacke, axlar och rygg där det ofta sitter spänningar. Men även frigör oxytocin i kroppen.

 

Olika oljor

 

När man går på massage, oavsett vilken typ av massage. Används alltid massageoljor. Terapeutiska eteriska oljor tillsammans med bärolja, ibland bara enkel massageolja, brukar vara mandelolja. Men det kan skilja beroende på massagemetod. Eteriska oljor gör sitt eget lilla mirakel. Beroende på vilken olja så klart, kan flera var mirakel för ditt eget läkande både för kropp och själ. Bara dofterna kan ge ett välbefinnande utan dess like. För etiska oljor har använts i tusentals år. I diffuserns, värmelampor, massage eller bara enkelt andas in och upptag i huden.

 

 

Om du har vägarna förbi Stockholm med omnejd, kan jag rekommendera Massagestockholm, de finns på 5 olika platser i Stockholm. Dem har fler olika längd på massage. De har även massage för dig som idrottar mycket, så kallad idrottsmassage. Kunniga och väl renommerade massörer är till för dig.

Det händer gång efter annan jag själv är i Stockholm, så de här ställena ska definitivt kika närmare på för att få en klassisk svensk massage. Min absoluta favorit!

För mig som har fler olika sjukdomar bland annat artros och lipödem är det här något att rekommendera. Jag får ett bättre flöde i blodcirkulationen och får en bättre följsamhet i mina muskler. Det behöver jag därför väljer jag hellre klassisk massage.

 

Din egen tid

 

När tog du själv en stund av egen tid till dig själv? Kanske det är dags att unna dig en klassisk massage till dig själv. Boka enkelt och lätt. Eller varför inte ge dig själv en fin avslappning med en gravidmassage. En perfekt present till dig själv. Eller varför inte ge bort en massagesession till bästa vännen eller någon annan välbehövlig av en fantastisk massage. Är du företagare och vill ge dina anställda välbefinnande finns friskvård.

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *