Katarinamedium

”Annons i samarbete med K3Måleri.se”

 

Måla om hemma

Snart är det dags att påbörja ommålningen här hemma i vissa rum som ännu inte är klara. Det är alltid samma visa om vi ska göra det själva eller anlita en expert på området. Man kan bara gå till sig själv för man är sig själv närmast. Det blir aldrig lika bra som om en expert skulle göra jobbet, så varför inte lägga några extra kronor på det.

Jag vet själv när vi gjorde om sovrummet så bröstade jag upp mig att det kunde jag minsann måla själv. Det är ju bara rena vita väggar så hur svårt kan det vara. Döm om min förvåning om allt meck och pyssel runt omkring allt är. Spackel och ett nät över alla skarvar. Nej det var inte för mig. För att inte tala om allt stänk och skyddspapper.

Jag insåg att jag är nog inte så bra på detta som en gång trott. Därför har jag bestämt mig för att anlita en bra och pålitlig expert på måleri. Hos K3 Måleri finns flera olika tjänster och runt omkring Stockholmsområdet och Uppsala. Offert finns för att boka.

Alla typer av måleriarbetes utfärdas. Utomhus och inomhus som till exempel husfasader och staket till alla områden inne i ett hem. Oavsett fastighet man bor i spelar ingen roll. Huvudsaken jobbet blir gjort och att det blir snyggt gjort och från grunden tycker i alla fall jag är väldigt viktigt.

Tapeter kanske

När det kommer till tapeter på väggarna har jag idag ändrat uppfattning. Det är ganska fint och dekorativt. Ta till exempel en fondvägg istället för tavlor man glott på 30 år. En fondvägg kan passa riktigt bra i rätt förutsättning. Så jag ska genast se vad som finns och välja något dekorativt jag gillar.

Alla tapetarbeten kan man också boka en offert för.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *