Katarinamedium

”Lojalitet”

Hur lojal ska man vara? När är det läge att inte vara lojal? Vad innebär det att vara lojal?
Den frågan kommer upp då och då, särskilt för mig den senaste tiden. För mig är lojalitet i första hand att vara det mot sig själv. Om man inte visar lojalitet mot sig själv och visar självaktning mot sig själv, tror jag man förlorar sig själv på vägen. Man tappar vem man är och vad man tror på och det man representerar. Jag ska berätta vad jag tror på och hur jag agerat på en särskild händelse som är väldigt aktuell. Där jag vill påvisa om hur jag agerat och hur jag blivit bemött i den här frågan. Med risk för att trötta ut dig som läsare, vill jag ändå berätta detta.

Man kan tycka att det självklart att man ska vara lojal och trogen, men hur är det med oss människor och vår omvärld. Tänker särskilt på våra medmänniskor och kollegor i den mediala världen. Många jag har i min närhet visar jag tydligt hur jag uppskattar dem och genom min ärlighet och rättframhet visar den. Det är också väldigt uppskattat. Men för den delen behöver man inte vara burdus och dumdristig. Hoppas du som läsare förstår hur jag menar.

Många som känner mig vet jag gått för olika lärare för att lära mig nya saker inom mediumskapet men framförallt fördjupning och bredden inom det. Det skar sig rejält med mellan mig och lärare vid ett tillfälle genom att jag påvisade jag inte lärde mig nåt, särskilt på cirklarna, så jag bad om att få gå veckocirklar här på min ort sista året, men att jag fortsatte själva medium utbildningen. Men det accepterades inte för det ansågs jag då var olämplig som elev..?! Man kan fråga sig vad man menade med det. Men så blev det. Sagt och gjort jag hoppade på en annan medium utbildning, för en annan lärare, som visade mig hur en utbildning egentligen ska gå till. Man ska gå en utbildning UTAN att bli utskälld, och UTAN att man blir hämmad och så vidare och så vidare….Det här ställdes på sin kant kan jag säga.

Många av mina dåvarande medkursare hade vid det här laget antingen slutat själva eller utslängda av olika anledningar. Jag kunde även räkna ut att mellan 80-90 procent av den mindre lämpliga lärarens elever fortsatte inte sina utbildningar. Ännu värre var det med healingutbildningarna. Vad jag vet är det mellan 3-4 som slutfört sina utbildningar med både healing och medium utbildningarna. Jag menar vad är detta!? Att folk slutar eller inte är lämpliga på olika sätt är vanligt, men det borde vara siffror som är tvärtom. Eller hur?

Jag började höra efter hur det låg till i de andras ärenden med sagda lärare. Och det jag fick höra var ganska chockerande hur hen har bokstavligen skövlat bland elever och behandlat dem så illa att de gråtandes går därifrån och vet inte om de ska fortsätta sin utbildning över huvud taget. Så illa har dem blivit behandlade av denna lärare att de ifrågasatte deras egna talanger inom mediumskapet.
Så inte nog med att jag själv blivit illa behandlad, vilket jag insåg efteråt att så här ska man inte behandla elever. Jag kan ta några exempel vad som kommit ur denna lärares mun:

”Du har en svart själ”, ”Det finns inga bra medium i Sverige”, ”Katarina avstyrde lektionen p.g.a. att hon inte vågar göra övningen, (alla som känner mig vet jag älskar plattform) ”Katarina ska starta en kryssning och JAG har blivit med bjuden”, (fast egentligen vad sagda lärare som började planera en kryssning fast då skulle det inte finnas några svenska medium) Eller varför inte slå split mellan mig och min bästa vän som vid det tillfället till och med var med i teamet.

Sist men inte minst vad denna lärare sagt till mig på fullaste allvar, ”något plattformsmedium kommer du aldrig bli”!!

Du som läsare har säkert vid här laget tröttnat men det jag vill berätta är att denna lärare håller fortfarande på att förstöra elever i tron av att hen gör rätt metod. Jag har i de senaste dagarna kontaktat några som tagit denna lärare till sig för att fortskrida denna vansinnesmetod hen håller på med. Det är här min lojalitet kommer in. Jag kan inte sitta still här hemma och se på hur denna lärare fortsätter utan att sätta stopp, eller i alla fall försöka sätta stopp. Att varna mina med människor att den här metoden av utbildning (som hen fö är helt ensam om) att det är helt fel att gå för att bli ett bra medium. Det hen gör är att hen förstör alla som försöker gå hens utbildning. Man kan inte kalla det att bli ödmjuk och öka tilliten till både sig själv och andevärlden genom få utbrott, kalla folk för saker och ting, ljuga och förtala andra. Men framförallt att inte visa respekt för sina elever. Det är enl mig och många inte rätt väg att fortdriva en medium utbildning.

Nu tänker inte jag säga vem detta är, för det är i sak oviktigt. Det viktiga är att jag vill tala om för er som läser detta. Var inte rädd för att stå upp för något eller någon där ni anser att det är fel och att det förstör och skövlar istället för att bygga upp och uppmuntra. Om ni råkar ut för något liknande, ta reda på hos andra hur dem gör. Hur ska det gå till egentligen osv. Så man får perspektiv och en second opinion. Det är viktigt och det är värt mödan. Hur ska vi annars få ändring på vår värld om vi inte stöttar varann och framförallt står upp för varann och påvisar där det är fel. Det är det jag menar med att vara lojal mot sig själv i första hand.

En del kanske undrar vad som hänt med detta ”case”. Tja vad ska jag säga. Varningen jag skickade gick fram men antingen är man avsaknad av intelligens eller så har man blivit så avtrubbad av denna person jag beskrivit att man inte ser eller så vill man helt enkelt inte. Det enda jag VET är att denna lärare KOMMER göra bort sig på ett eller annat vis. Då kommer jag säkert få ett samtal. Hur som helst känner jag att jag agerat rätt och jag också att fru Karma hittar allas adresser till slut.

 

 

148244_20130918_164325_tumblr_mje5i0r02U1rzkceno1_500

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *