Katarinamedium

”Annons i samarbete med Däckskiftarna.se”

Kör du säkert med dina sommardäck

För mig är det viktigt att köra säkert. Mycket ligger i vilka däck jag har på min bil därför väljer jag gärna verkstäder eller aktörer som har kvalitet och expertis att erbjuda till mig som är lite novis på området. Hos däckskiftarna får jag precis den hjälp jag behöver. De kontrollerar djupet på däcken, de kontrollerar att jag får just de däck som är anpassat till just den bil jag själv kör. Det är annars för mig en djungel att försöka förstå hur allt hänger ihop. Hos de här experterna behöver inte jag kunna nåt om det. Jag kan tryggt och lugnt luta mig tillbaka och låta experterna ta vid. Balansering av däck, annars är det obekvämt och rent av farligt att köra med obalanserade däck.

Mitt val för min bils bästa

Om jag har ”nya” däck men fått punktering, väljer jag att låta få däcket lagat. Här kan jag få det lagat istället för att köpa nytt. För jag tycker inte om köp och släng principen. Därför väljer jag ett sätt att återanvända eller laga om det absolut går. I alla fall göra ett försök till lagning, men så klart hos experter. Ett bildäck ska inte jämföras med ett cykeldäck.

 

Vad är bäst för dig

Nu när det är dags för att byta från vinterdäck till sommardäck är det väldigt viktigt att du har bra sommardäck inför kommande period. När kollade du senast dina sommardäck och när köpte du senast nya däck till din bil?

På Däckskiftarna kan du få bra service och de har kvalitetsdäck för din bil. Här hittar du även däckhotell. Till ett överkomligt pris kan du förvara dina andra däck här. Däckskiftarna hittar du på fler orter i Sverige.

Behöver du nya sommardäck eller nya fälgar har du här ett stort urval av däck som passar just din bil. Experthjälpen är på plats för dig och du kan enkelt beställa de däck just du vill ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *