Katarinamedium

Jag är bäst

på att vara mig själv! Jag är den enda person som kan vara expert på mig själv. Det är mitt eget ansvar att se till min egen hälsa, både mental och fysisk. Ingen annan är expert på mig själv, det är därför jag sticker ut näsan och säger jag är bäst, på mig själv.

Det är anledningen och orsaken till att jag ägnat mig åt personlig utveckling i så många år. (Hoppas du uppmärksammade den ”personliga” utvecklingen.) Sanningen om mig själv och vetskapen om mig själv, det som är Jag.

Att ta sig vidare

Andlig utveckling är något annat, även om det går hand i hand med den personliga utvecklingen liknar det med ”The Heroes Journey” med alla olika steg i andlig utvecklingen och olika utföranden. I detta finns även den mediala utvecklingen så klart, det ligger ännu närmare den andliga utvecklingen än den personliga så klart.

I personlig utveckling upplever jag att jag aldrig blir klar, men för varje ”process” går jag från klarhet till klarhet, och varje steg är mot en ny erfarenhet på en ny plattform. Vilket jag kan ta nya beslut och åtaganden utifrån hjärtat och inte hjärnan.

Tankar har stora portioner negativt och handlingar utifrån rädsla en påhittat och desillusionerad världsbild som inte är min. Det skapar bagage som är tungt och det tillhör inte mitt, för mitt eget bagage väger inget.

Än i dag går jag personlig utvecklingskurs, men det har tagit lång tid innan jag hittade rätt i träsket. Det är väldigt viktigt man hittar den coach som är rätt just nu och den som ger inspiration och glädje. Men framförallt den som ger framgång, annars är det ingen liksom ingen ide.

Här är något jag tagit till mig den senaste tiden: ”Sanningen ger dig frihet, men den gör dig först förbannad! ”

Olika tillvägagångssätt

Kurser i alla former som ger dig inspiration så klart, och där du har möjlighet att bolla ”problem” och issues som du vill komma vidare med att lösa eller upplysa. Men det finns böcker också som går att läsa eller lyssna på ljudbok. Nu har du möjlighet att lyssna och läsa gratis en hel månad på massor av intressanta böcker på Book Beat. Över 200 000 böcker att välja mellan. Här hittar man en hel hög titlar i personlig utveckling. Så varför inte passa på nu i sommar och ledigheten stundar. Du kan avsluta medlemskapet när du vill.

 

”Annons i samarbete med Book Beat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *