Katarinamedium

Så har jag kommit till ett svårt ämne, enligt många. Jag stöter på detta gång efter annan. Det är inte många som tror att inre utveckling har med medialt arbete att göra. Och ännu mindre att ju mer man jobbar med det mediala ju mer ingående är det med inre utveckling. Det som är ännu avlägset hos många är att inre utveckling pågår livet ut, ÄVEN för den mest vane och rutinerade inom branschen. Ofta hör jag ”nä, jag kan redan.” Eller nej jag ska inte gå gå kurs jag är färdig. Eller om en person har hamnat i en vardagssituation med krångel, så kanske man ger ett tips på vad det kan bero på, då får man en känga och svaret – var har du lärt dig det där?! Jag behöver minsann inte läxa upp nåt.

Ja jag har nog hört allt tror jag. Men det som är så tråkigt är att det finns alltför många småpåvar i den mediala kretsen, att jag är faktiskt orolig för den utvecklingen hur den ska överleva bland ”vanliga”….Jag vet inte om någon förstår vad jag menar. Men det jag vill påvisa är att ofta är det stor rivalitet i den mediala branschen och jag förstår ärligt talat inte varför. Vi alla går en utveckling till mötes som människor/homo sapiens. Men många verkar ha glömt det och även tappat greppet om det hela. Bara för att man är välkänd eller har stora visioner behöver man väl inte tappa huvudet och tro att man är odödlig och framförallt inte färdiglärd inom det mediala. En svår nöt att knäcka verkar det som och i mina ögon blir många bara värre och värre.
Det är klart jag mött motsatsen. Många därute som inser sin utveckling och jobbar på att komma förbi eller bemöta sina ”monster” eller vad det nu kan handla om.

Att vi som jobbar med medialitet verkligen i allra högsta grad  jobbar med inre utveckling, ingen undantagen, är helt klart och vi kanske utsätts lite mer än vardagliga människor. Varför det då?! Jo jag tror absolut våra guider och anhöriga på andra sidan vill ge oss mer inre utveckling än andra bara för att det är just så nedrans nödvändigt. För att vi ska leda och vägleda på ett ödmjukt sätt, och att vi har kunskaper och erfarenheter om den inre utvecklingen och hur viktig den är för oss alla.

Vad är då inre utveckling, kanske någon undrar. Ja det kan vara många saker. T ex om man möter en person man aldrig mött tidigare och man känner stark aversion och motbjudande mot den personen, kan det bero på ett tidigare liv man haft med personen. Om du tar reda på vad som hände då kan man lösa upp vissa trådar och man får en aha-upplevelse. Det vi kallar för regression. Man går tillbaka för att se på den situationen eller livet. Eller om du som vuxen har en chef som skäller på dig, och du känner dig helt plötsligt som en 5-åring, och du förstår inte varför du blir liten inombords, när du vet du kan hantera en sån situation i andra fall. Kan detta vara en sa kallad esoterisk utveckling. Där då också går tillbaka fast i detta livet och ser tillbaka till en situation där du i 5 års ålder blir nedtryckt av en förälder och du blir mycket mycket lessen över det. Två situationer med samma innehåll kan man säga, som är obearbetad. Hoppas jag inte krånglat till det för mycket. Men jag har bara tagit några få exempel. Men det är så klart massor av situationer som vi bär på inombords, som man bör ta hand om och bearbeta. Det är vad inre utveckling handlar ofta om.

Men så klart finns det inre andlig utveckling. Din egen utveckling inom det andliga. Det jag menar nu är faktiskt inte vad man kanske tror. Utan det jag vill mena är den inre utveckling med sitt eget andliga team man har med sig. Sina egna guider helt klart. Vilka är dem? Vilken uppgift har dem för dig? Vad kan dem ge dig? Vad har dem för syfte? osv osv….Det är det här jag tycker är mest intressant, jag jobbar ständigt med den utvecklingen. En inre dialog kanske man kan kalla det. Men det är mitt sätt att arbeta fram min egen medialitet, kanske det inte är rätt för alla. Vad vet jag. Men med detta kan jag själv känna mig trygg och som många säger, lyssna på din egen intuition…. Ja var kommer den ifrån? Rösten måste ju komma någonstans ifrån. Om man jobbar med kommunikationen med sina guider så anser jag det är lättare att ta fram information vad som är bäst för mig. För vem vet bäst om mig om inte mina guider? Det är ju logiskt. Nåja, jag svävade visst ut där. Men det är mina definitioner på inre utveckling.

 

 

magilåda

4 svar

 1. Hej!
  Spännande läsning, som vanligt ☺
  Undrar om det där med guider. Hur får en vanlig novis som jag kontakt med mina guider? Säg inte att jag ska meditera….Har försökt meditera ett tusental gånger och det går inte. Mina tankar i mitt huvud går för högtryck dygnet runt och jag kan inte slappna av.
  Kramkram

  1. Hej Maria. Tyvärr är det nog meditation som är den bästa medtoden. Men har du försökt med guidad mediation?
   Till att börja med meditatipn som får dig avslappnad så du kommer i rätt state of mind. Sen ta dig vidare till avancerade meditationer. En bra början. Tyvärr men mobilen funkar inte för kontakt. Om så vore skulle det varit brtydligt enklare. Sen en stor det av mediation är disciplin….
   Disciplinen och fokuseringen på uppgiften man ska utföra.
   Kram Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *