Katarinamedium

Vad lyssnar du på för musik, brukar jag få höra av kollegor, kunder eller vänner. Just nu till exempel går spotify varm på gamla hits från 70-talet. Så vad sägs om ”Breakfast in America” med Supertramp. Gamla hits som jag lyssnar på när jag jobbar är väldigt varierat.

 

Min musik lista på gamla hits jag lyssnar på kan vara allt från Elton John till Michael Jackson. 60- tal till 2000-tal. Det är en salig blandning jag har på min lista av gamla hits.

Det jag också vara Dusty Springfield, Richard Marx, Faith no more, City Boy, Queen, Donna Summer, Diana Ross, Billy Ocean, Alan Parsons project, Mike Oldfield, Pink Floyd. Ja som du ser, listan är lång och varierad. Det kan till och med dyka in en hit rån Type O Negative, och Sisters of Mercy.

Men när jag ska göra ett jobb och jag behöver komma in i bättre energi eller gemytligare ”mode” ja då blir det sån musik jag kan gå igång på. Som t ex Sara Brightman, Dimash eller Cher.

Någonting som gör att jag känner den där extra pirriga känslan. En känsla som gör att jag höjer min frekvens och höjer mig själv. Den känslan inom mig som gör mitt jobb mycket lättare att utföra och som ger kvalitet.

Jag tänker närmast på andekontakter att det är väldigt viktigt jag är i rätt sinnesstämning och att jag kan göra min ”beställning”.  En beställning jag gör till andevärlden inför ett jobb jag ska ha tillsammans med nära och kära.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *