Katarinamedium

Fantastisk upplevelse från en Engel

Igår fick jag uppleva något helt fantastiskt igen hur andevärlden levererar om dess existens. Det råder absolut inga tvivel från min sida om den saken, nej jag jobbar med det men jag själv fick uppleva något helt fantastiskt. Utan att gå in på namn av respekt för familjen, så ska jag undvika det.

Men för en kort tid sedan gick en vän och kamrat bort hastigt. Hon var en mycket aktiv inom spiritualismen och även cirkelvän med oss alla. Stämningen var något dämpat igår, men vi fortsatte som vanligt med vår plattformsträning med stark bevisföring. Det dröjde inte länge förrän vi kände igen hennes närvaro och bevisningen av hennes identitet gick inte att missa. Den var så tydlig.

Återigen blir jag lika förbluffad över hur enkelt och snabbt de kan komma igenom, och hur tydligt allt blir i en sammansvetsad grupp. Så mycket kärlek, glädje och inspiration var länge sedan jag fick känna. Det var verkligen ”hon” som kom igenom med en glädje vi alla känner igen.

Livet fortsätter på andra sidan

 

Det mest intressanta är att hennes budskap slutade inte där, det fortsatte även till dagen efter, alltså idag. Den kurskamrat som fick igenom henne, fick en ingivelse idag att hon måste skriva. Det gick med rasande fart ytterligare en hälsning från ”henne”. Så starkt och så glädjande att få läsa i skrift (automatskrift/kanalisering) var så fint att läsa och det gick direkt i hjärtat på mig.

Andevärldens existens och intelligens är inget att tvivla på. Hennes budskap till oss alla var att livet är till för att levas, det är roligt att leva och vara medveten om det. ”Livet” slutar i vid döden, vi fortsätter på andra sidan bara i en annan form.

Jag känner livsandarna är extremt aktiva idag och hoppas det håller i en lång tid framöver. Tack A-M för att fått lära känna dig här på jorden, vi ses igen!

Fantastisk upplevelse från en Engel

 

/Always & Forever

Katarina

 

katarinamedium

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *