Katarinamedium

Betalt samarbete med empireweb.se

 

Egen hemsida med hjälp av en webbyrå

 

Det här med egen hemsida kan vara svårt nog att sköta själv. Det är inte lika lätt som det en gång var. Idag ska det vara så mycket mer att hålla reda på som är mer än nog att hålla reda på än sina egna göromål med sin egna verksamhet. Därför är det helt suveränt att låta en webbyrå ta hand om allt.

Jag tänker på hur komplicerat det är att ta betalt via nätet via din egen hemsida. Det är inte lättaste. Ska du ha en webshop blir det inte enklare. Så låt en byrå ta hand om detta åt dig.

En designad hemsida kan du få ganska omgående, om du redan idag vet typsnitt, text och bilder. I alla fall på ett ungefär. Vad gäller bilder gäller det ha tungan rätt i min när det gäller copyright.

Därför vill jag rekommendera webbyrån Empire som har bra erbjudande om gratis offert. Dem har sökoptimering så din hemsida kommer högt upp på google. För det vill du ha, det lovar jag. Så du ska komma upp på första sidan. Du slipper hålla reda på det själv.

Ska du ha en webshop används woocommerce för allra bästa sätt att lägg upp din webbutik och kunna ta betalt också. Väldigt smart och enkelt att hantera för en webbyrå.

Service och support är ett stort behov för dig som kund. Det är alltid nåt som du vill ändra eller fixa med. För att inte utesluta nyheter du vill ta in i din egen hemsida. Som till exempel nyhetsbrev eller något annat fiffigt som kan komma i framtiden för att du ska kunna sälja mer från din egen hemsida.

Digital marknadsföring är väldigt viktigt idag, då väldigt många människor använder sociala medier. Då kan du också nå rätt målgrupp för din verksamhet och det du vill nå ut med.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *