Katarinamedium

Det är väl knappast någon som missat att det är nåt i luften numera. Att gemene man känner av att det är något på gång, men kanske man inte kan sätta fingret på det. Det är säkert dem nya energierna. Det har förekommit nya energier under lång tid, även långt tidigare än man kanske tror. Men kring 2012 kom de energier som man kanske kände av mest påtagligt, och även efter det. Det jag har upplevt med de nya energierna är att mitt arbete som medium har blivit annorlunda. Även bemötandet mot andra människor har blivit annorlunda. Släkt vänner och bekanta har den senaste tiden vänt mig ryggen, av outgrundlig anledning, medans andra har kommit närmare. Kanske fler har upptäckt detta och kanske känner igen sig.
Min tro i detta är att vi kommer i olika faser, vi liksom står i olika dimensioner, eller kanske bättre förklarat olika trappsteg. Står man för långt ifrån varann kan man ha svårt att kommunicera med varann.
Det lustiga är att de personer som tagit avstånd från mig har att göra med det jobb jag valt. Att jag är medium och vägleder människor. Jag kan bli lite personlig och berätta att min egen syster har tagit stort avstånd från mig. Så stort att vi inte haft kommunikation med varann på 6 år. Det märkliga är jag vet inte varför. Jag sträckte ut handen för första gången till henne genom att bjuda in henne till mitt eget bröllop. Men hon tackade nej. Inte ens ett grattis kort fick jag…andra gången skrev jag brev, men inte ens det fick jag respons på. Nu räknar jag bara upp en episod och person, det finns fler incidenter med fler personer och jag ska inte trötta ut er läsare mer. Men att detta har med de nya energierna är helt klart. Jag vet inte om det är så för alla men jag kan nog bli lite lessen över detta då jag saknar många, dock inte alla. För det finns enstaka som har gjort stor skada i mitt liv och yrke.
Man kan ju fråga sig vad detta ska göra för nytta i våra liv. Ja jag har inte knäckt hela gåtan än. Men jag tror det bara är att följa med strömmen i dessa energier och bara observera vad som sker. Att egot har med detta att göra har jag även observerat. Titta bara vad som sker i världen. Men om jag ska hålla mig till personlig nivå tror jag de är så att vi ska mer och mer låta egot ta mindre plats, och låta själen ta större plats i våra liv. Hur vet man det då? Jo ju mer du känner att det materiella tar plats  ditt liv och dina val, ju större ego. Ju mindre du bryr dig om materiella ting och världsliga saker, ju mindre ego. Själv vet jag inte var jag står, men jag har märkt en stor skillnad på mig och andra.
Sen ska inte jag avgöra vem som står var.
Varför är de nya energierna här? Jo det har ju hänt förr för mänskligheten och det händer även nu. Skillnaden är dock att denna gång är det mer omfattande och även moder Jord är med på ett hörn. Vi följer liksom bara med.
Många kan kalla det utveckling, jag vill kalla det mer evolution, fast på ett andligt plan kanske man kan kalla det.
Detta är inget vi kan undgå eller missa. Inte heller de som kommer efter kan missa denna våg. För det kommer fler. Det har varit vågor innan detta då var det andra som utvecklade sin andliga evolution.
Som jag skrev tidigare har jag märkt med mig själv att genom de nya energierna har det påverkat mitt yrke som medium på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Så här efteråt blir jag förvånad över hur trångsynt jag varit och inte tänk tanken fullt ut med saker och ting. Hur naiv jag varit i många situationer osv. Men även kvaliteten i mina andekontakter hur dem ökat och hur jag själv ser på mitt arbete.
Så med de nya energierna kommer finstämdhet och kvalitet oavsett var man är i sin andliga evolution.

Väl mött Katarina

sunny123

4 svar

  1. Så fint klart skrivet.Visst är det så..
    Känner igen mig i mycket. .
    Skriv en bok snälla du.Du kan ju…
    Kramar från mig ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *