Katarinamedium

”Att hålla och ha storseans”

Det är mångas stora dröm att få stå inför en publik och ge en massa budskap från andevärlden. Så även jag. Men genom åren har jag insett att det är lika viktigt att bevisa vem det är som kommer från andevärlden. Vem är det från andevärlden som kommer med budskap. Vissa anser inte det alls är viktigt, men då kan jag undra varför ska man ens ha storseans. Vad blir syftet då, liksom. Låt oss säga att ett medium gör beskrivning på följande sätt: ”Jag har en kvinna med mig som är som en farmor/mormor, hon har en blommig klänning och grått kort lockigt hår. Hon står i köket och lagar mat och bakar”….För mig som är född på 60 talet kan jag säga att jag kan säga detta låter som både min farmor och mormor, det kan även hela publiken känna igen. En så kallad allmän beskrivning av en anhörig, som många i publiken kan känna igen. Det vore nog mer roligt och attraktivt om man kan göra följande beskrivning och att det även stämmer: ”Jag har en kvinna med mig som är en farmor. Hon visar en typisk bild av en farmor, för hon talar om sin son och om dig som ett barnbarn. Hennes liv bestod mest av matlagning till familjen och hennes glädje över att baka kakor. Men hon talar om en särskild kaka som är ett hemligt recept. Vilket det inte är längre för här kommer receptet….Receptet kommer från en avlägsen faster som var traktens bagare och hade ett bageri i trakten, som hette bla bla bla…”
För mig vore detta en mycket bra beskrivning och en bevisföring utan dess like. Jag får både in flera generationer, jag får information från andevärlden vad hon vill säga och vad hon förmedlar. För det är var det handlar om. Kommunikation. För mig som alltid söker efter att bli bättre och bättre för varje gång, är detta en strävan och söker alltid efter något specifikt som publiken kan säga eller tänka, andevärlden var här idag.

Det finns många som inte tycker bevisföring är så viktigt, jag kan förstå till viss del, men vad många kanske inte tänker på är glädjen från andevärlden att de äntligen fått komma fram och berätta om sig och sitt. Den kärlek som kan finnas mellan två världar kan ibland vara så rörande och kärleksfull man tappar andan. Det tänker kanske inte många på.

 

images7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *