Katarinamedium

Äntligen ett Mediumförbund

Det är på tiden det skapats ett mediumförbund för oss medium sierskor, vägledare och andliga coacher. Övriga utövningar som healers med mera, där vi alla kan luta oss mot något stabilt och riktigt. Jag känner själv att ett förbund är rätt i tiden och där även övriga personer som press, kunder och skeptiker kan få ta del av det som är fakta och riktigt för oss som brinner för den alternativa andligheten och alternativa behandlingar, nu kan få ta plats i samhället som något seriöst och riktigt.

Jag har saknat detta i många år, så för mig känns detta helt rätt nu. Styrelsen är en bra och stabilt gäng av mycket duktiga personer som ska hålla i alla trådar. Det vi andra kan göra för att hjälpa till är att bli medlem eller stödmedlem. Jag själv är så klart medlem fullt ut och får ha deras logga på min hemsida då jag följer etiska råden. Det har jag för övrigt alltid gjort, men nu är det lite mer ordning och jag ser verkligen fram emot det här.

Vill du också bli medlem, gå in här på deras hemsida. Till Mediumförbundet.

 

Vad ska vi med ett förbund till

Det finns många fördelar med ett förbund, som till exempel vad finns det för riktlinjer för oss som utövare, men även för kund. Vad kan man förvänta sig eller inte. Var ligger en rimlig prisnivå för företagare. Men också att ett förbund med många medlemmar som stödjer vår bransch är väldigt viktigt idag. Vi bör stå samman även om vi alla arbetar och utövar på olika vis, måste vi förena oss i samma anda. I alla fall jag ser detta som nödvändigt i dagens tänk och samhälle.

 

För skeptiker

Det är ju ingen hemlighet att det finns skeptiker i samhället, men även för de som ännu inte vet vad vi gör eller vad vårt syfte är som arbetar med alternativ andlighet utanför religionen gör och vart riktar sig pendeln inför framtiden. Hur ser forskningen ut inom andlighet. Jo du läste rätt, det finns forskning i detta, ganska mycket också för den delen. Särskilt när det gäller sorg bearbetning. Där finns mycket spännande med mycket goda resultat, där medium är inblandade. På förbundets hemsida kan du som skeptiker läsa väldigt mycket om detta.

 

/Katarina
Always & Forever

 

 

#mediumförbundet
#medium
#sierska

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *