Katarinamedium

Hur många vet om vår andliga historia? Jag har under den senaste tiden funderat på detta. Jag har till och med frågat en del vad dem vet. Nej just det, dem flesta har ingen aning om att det fanns andra före oss. Före oss som kanske till och med banat vägen för oss som finns nu. För oss som har det lättare att få ut sitt andliga budskap. För det var absolut inte lättare förr.

 

När jag började söka andligheten på allvar var i början av 80-talet. Då hörde jag namn som Emanuel Swedenborg, Doris Ankarberg, Carlos Castaneda, Shirley McLaine, Julia Griffith, Jane Roberts, Sture Johansson mfl. Idag vet många inte ens om dessa personer vad dem gjort för eftervärlden.

 

För en tid sedan råkade jag på en person som skrivit en bok om egna upplevelser. Ja det är ju inte fel i det. Men jag själv frågade personen hur det gått till, och hur hen fick kontakten med andra varelser. Jag fick svaret som om jag flyttades 30 år tillbaka i tiden, att detta ”nytt” detta var ”sensation”. Jag menar att här kommer ytterligare en bok om självupplevda utomkroppsliga upplevelser, som det skrivits ca 10 000 tals böcker. Varför var den här så speciell. Nej jag kunde inte finna att den var det. Hen påvisade att nu kunde hen verkligen komma ut med sin historia då hen var pensionär. Jaha, men vi andra då…. Jag som kommer från bank och finans, var det lättare för mig. Svaret är nej.

 

Jag minns när jag var på alternativa mässor och kunde se många kiropraktorer och yogalärare kämpa med att få sina metoder rumsrena. Jag minns när dem försvann från alternativa mässor, för dem blivit rumsrena. Ja ni fattar…

 

Med tiden kommer förnyelse, det gör det. Men ibland blir jag förvånad och kanske lite skrämd över hur lite andra förstår att genom historien kan dem inte få ut sitt budskap om inte andra trampat banan redan för dem. Jag anser man ska kunna något, jag anser man ska förstå det funnit andra och kanske till och med ära våra föregångare lite mer.

 

De enda jag känner till är spiritistiska samfund som åtminstone har ”Hall of fame” eller liknande. Det vore nåt det!

 

Nu tror inte jag det finns något att göra åt detta. Bara att jag själv kommer med bra förlag på vår andliga historia. Ge förslag på bra litteratur. Ja det som finns helt enkelt.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *