Katarinamedium

När jag startade min bana som tarotläggare insåg jag efter en tid att jag även kunde spå med medial vägledning. Det var inte bara tarot och dess magiska värld som förtäljde spåkonsten till en klient, det var även den mediala biten som kompletterade hela ”kitet” kan man säga.

Att lära sig Tarot och dess magiska värld är en sak och en hel del att sätta sig in i. Det tar sin tid och det är inte bara lära sig korten och dess betydelse. Man måste även ”översätta” varje frågeställning och varje kort och tolkning utifrån klientens spörsmål.

Det mediala som jag har lärt mig är det som kommer tillsammans med psychic och det synska. Det man känner på sig. De känselspröt som finns där inom en som vill utveckla sig och delge sig till den som har specifika frågor.

Det är inte lätt alla gånger att svara på en klients fråga. Jag vill alltid dra in det medial men även vad korten säger. Att blanda detta till en förståelig kompott kanske jag är ensam om, jag vet helt ärligt inte. För det är inte många som förstår vad jag menar när jag säger jag använder kort OCH min mediala förmåga. Inte helt lätt när ”kollegor” tittar skumt på mig och undrar om det står till för mig. Jo det gör det. För att komplicera det hela ännu mer använder jag även den intuitiva delen alltså den klärvoajanta delen. Så man kan säga jag är mångfacetterad eller mångdimensionell på fler än ett sätt. Inte många som förstår detta. De som förstår har nog samma förmågor.

Ett tarotkort kan många gånger betyda olika saker beroende på vilken situation och i vilken kombination det ligger med andra kort. Det blir ibland som en historia eller en serie av bilder som kommer fram. Idag är jag så van vid detta att jag har svårt att förklara hur jag gör. Jag måste gå långt tillbaka i historien för att hitta tillbaka hur jag började för att kunna förklara hur jag gör.Ja det har hänt jag även måste söka till tidigare liv jag haft för att söka hur jag faktiskt gör min egen spåkonst och att intuitivt förmedla till kund för att ge ett så tydligt svar jag kan. Men det är inte alltid alla förstår hur jag jobbar. Det som är vana vid mig och mött mig flertalet gånger säger ofta att jag ger svar som ingen annan. Jag ger ett rakt och ärligt svar men med stor kärlek för att klienten ska komma vidare med en svår knut för att ta ett exempel.

Hur andra mediala tarotläggare arbetar är väl att förklara detsamma som vilket yrke som helst. Ingen gör den andre lik. Så då kan det kanske inte förväntas att man kan få samma svar av fler olika personer.

Jag utgår från min egen energi och min egen förmåga och kommer fortsätta med det. Hittills har det gått bra och jag fått många väldigt nöjda kunder.

Är du själv intresserad av yrket föreslår jag man söker efter den äldre typen av läroböcker hur man tolkar tarot och hur man arbetar med sin egen intuition.

2 svar

  1. Hej Anita
   Tack så mycket.
   Inget jag tänkt på efter mina över 30 år som tarotläggare och medium.
   Resan fortsätter i magins värld!
   Hälsningar Katarina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *