Katarinamedium

115 Ingen kontakt med anhörig

ingen kontakt med anhörig

Avsnitt 115 Ingen kontakt med anhörig. Det är ett mycket svårt ämne att hantera för var och en som drabbas av det. Jag ger av mina egna erfarenheter och kanske jag kan ge dig några bra insikter, tips och råd. Det handlar om levande människor, inte andevärlden.

114 Hitta din inre röst

hitta din inre röst

Avsnitt 114 Hitta din inre röst ger jag av mina bästa tips hur det kan gå till. Inget är rätt eller fel. Alla har sin egen stil och metod. Men det här är min.

113 Tarotkort – Mina favoriter

tarotkort mina favoriter

Avsnitt 113 Tarotkort mina favoriter talar jag vilka mina favoriter är. Jag har även lite enkla förklaringar på dem. Hoppas du ska finna det spännande.

112 Livets speglingar

livets speglingar

Avsnitt 112 Livets speglingar vill jag påminna om vad det kan innebära. Det är inte endast vår egen spegling, det finns fler aspekter som kan vara intressanta. Varmt välkommen att lyssna!

111 Vanligt liv och andligt liv

vanligt liv och andligt liv

Avsnitt 111 Vanligt liv och andligt liv skiljer jag dem åt men ändå hör dem ihop. Kanske ett svårt ämne att ge bra förklaring på. Men jag gör mitt bästa för att det ska bli begripligt. Varmt välkommen att lyssna.

110 Lyssnarfrågor

lyssnarfrågor

Avsnitt 110 svarar jag på lyssnarfrågor. Det går i linje med förra avsnittets tema. Att jorda sig. Jag fick ett så intressant meddelande av en lyssnare jag tog detta direkt så det blir en liten följetong. Fortsätt skriv till mig om ämnen ni vill jag ska ta upp. Eller om det finns något gammalt avsnitt […]

109 Jorda sig – viktigare än du tror

jorda sig viktigare än du tror

Avsnitt 109 Jorda sig viktigare än du tror. Ja så är det. Många missar poängen med att jorda sig, särskilt bland andliga terapeuter. Hur jag vet det berättar jag i detta avsnitt. Missa inte det! Varmt välkommen

108 Tålamod – Kan vara din bästa vän

tålamod kan vara din bästa vän

Avsnitt 108 Tålamod kan vara din bästa vän. Krånglar jag till ordentligt nu med att försöka förklara hur jag ser på detta. En liten rapport från ön Gran Canaria medföljerVarmt välkommen att lyssna.

107Andliga guider

Andliga guider

Avsnitt 107 Andliga guider, det jag vill berätta om kanske inte är nytt men vad kan vi bygga tillsammans med våra guider. Hur går man vidare med sina guider. Välkommen att lyssna! #andligaguider#ambres#personligutveckling

106 Moral – Bra eller dåligt

Moral bra eller dåligt

Avsnitt 106 Moral bra eller dåligt tar jag upp ämnet moral som är så laddat på många sätt. Varför har vi moral? Vad ska den vara bra för och för vem gynnar den. Kanske det är dags vi lägger av med det. Mina tankar kring detta ämne. Välkommen att lyssna. #moral#ambres#religion