Katarinamedium

Reinkarnerad bland grevar och baroner

 

 

Tidigare liv har alltid intresserat mig, och det vore inte konstigt om jag tog reda på en hel del när det var som hetast på 90-talet. Regressioner, hypnos och meditationer flödade fritt och rejält ett tag. Till slut kom jag till insikt att det är ju detta livet jag lever idag som är det viktigaste. Så jag slutade ganska tvärt med att ta reda på mer om min tidigare inkarnationer min själ har vandrat.

Men jag vill ändå berätta om något spännande som jag fick vara med om vid en regression jag gjorde för länge sedan, och den återkom vid ett antal tidigare liv meditationer. Här ska berätta lite om reinkarnerad bland grevar och baroner.

I detta livet jag lever idag har jag alltid sedan jag var barn fascinerats av slott och herrgårdar. Jag blir både knäsvag och lustan i att jag ”känner igen” mig. Inte så mycket hur det ser ut, så antagligen har jag ännu inte klivit in ett slott som minner om liv jag vandrat. Däremot känslan av ett liv bland grevar och baroner.

Obekväma kläder

Jag kan känna känseln av frasande klänningar och peruker höga som tunnor, men även känslan av som man i dessa extremt obekväma kläder. Korta byxor med strumpor som ständigt hasade ner, eftersom gummiband inte fanns ännu. Höga kragar och kravatter som skavt och kliat. Puder i överflöd som kunde få den värsta allergiattacken efter den andra.

Jag ”minns” flera liv från ännu tidigare i historien som skulle kunna likna Robin Hoods tid. Eller Queen Mary of Scotts tid i historien. Känslan av kläderna sitter mycket bekvämare men även dansen, maten och faktiskt hygienen. Man kanske skulle kunna tro det var lite si och så med det. Men inte enligt mitt ”minne”.

För att återgå till slottens kammare och leverne, kan jag nog instämma med flera historiker hor det faktiskt var på 1700-talet och 1800-talet. Mycket fattigdom bland folket och mycket nigande och bockande, lismande och smörjande för överheter men också mycket snuskigheter när det gäller det sexuella.

Drottning av Frankrike

När jag får tillfälle att gå in på ett slott där det bott grevar, baroner och kungligheter blir jag alltid lyrisk och skälvande bävan inför det. Jag har fått uppleva flera liv som hovdam, betjänt, piga, baronessa, prinsessa, Drottning men även hovets alla tjänster som hovleverantör med allehanda saker. Allt från bakverk till kläder och peruker. Jag kan riktigt känna med fingrarna och känna med doften alla möjligt. Det än i dag minns mest är nog känslan från denna tid och på slott. Alla hemligheter som kunde döljas och glömmas med konstens alla regler och bedrifter.

Vad skulle ske om jag kommer in ett slott där jag verkligen har levt en gång?
Än har det inte hänt jag har bara känt närheten av det. En gång var jag på Lövsta Slott och då kunde jag känna mer närhet på ett sätt.  Men inte i full kraft, men det kan bero på att jag haft någon form av närhet till Marie Antoinette. Jag har inte varit Marie Antoinette, men jag har funnits i hennes närhet på något sätt, jag tror det är en av hennes hovdam eller påkläderska.

 

Reinkarnerad bland grevar och baroner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *