Medial Vägledning

medial vägledning

Jag hjälper dig med medial vägledning & spirituell coachning


15 min 250kr
30 min 500kr
60 min 1000kr
Kombo 60 min 1000kr, 30 min andekontakt, 30 minuter vägledning/coachning på zoom

Medial vägledning och intuitiv coachning är vad jag jobbar med mest. Det betyder jag svarar medialt på dina frågor du har om din livssituation. Jag coachar och hjälper dig med dina livsfrågor och dina egna frågor kring andlighet och det spirituella.

Väldigt många som arbetar som medium eller andlig vägledare söker min hjälp. Jag är tacksam för att jag får den uppgiften att bistå med min hjälp till dig som kommit en bit på vägen och dig som är veteran i yrket. Jag kallar det för rescue mediums.

Boka tid med mig. Boka här


Ring på direkttelefon 0939-7114 eller 0939-7211 för comviq kontantkort
15.90:-/minut

Ring 0939-7114
Öppet varje dag 12.00-23.00

Linjen upphör 31 juli 2021

Ingen tidsbokning du betalar med din telefonräkning


Mailfrågor 1-8 st frågor
500 kr

Jag svar på dina frågor via mail.  Du har möjlighet att ställa 1-8 st frågor. Du beställer genom att skicka mail med dina frågor. 
Swisha till 1234 660874 (Reditum AB)

Jag ger dig utförande svar inom kort. Har du inte hört från mig på 3 dagar, hör av dig. (sms 0707461410 eller mail )

Jag svara inte på frågor om och andekontakt eller medicinska frågor.

 


Mina verktyg

Med min väl inarbetade klärvoajans och starka intuition, min mediala förmåga hjälper jag dig ge dina bästa svar du behöver nu. Andra verktyg kan vara Tarotkort och Orakelkort.

Mina guider hjälper mig så klar genom kanalisering och visualisering. Allt beror på dig som kund och var du står i livet och vilka frågor du har till mig.

Genom mina guider får jag information från dina följeslagare och guider. Det händer att olika mästare kommer och ger sina råd till dig.

Min erfarenhet och kunnande

Mitt stora kunnande och erfarenhet då jag jobbat med detta i över 30 år. Du kan lugnt och tryggt tala ut hos mig. Ingen fråga och fundering är för konstig eller svårtolkad.

Jag gör alltid mitt bästa att sätta mig in i din situation och utifrån din energi och kraft ger jag svar som du behöver höra, inte det det du vill höra. Det är viktigt du vet vad som menas med medial vägledning och coachning när du bokar tid.

 

Detta använder jag för att hjälpa dig

Tarotkort och orakelkort
Kanalisering
Intuitiv spirituell coach
Guidning från mina och dina guider
Andekontakt med dina anhöriga och anförvanter
Medial vägledning
Drömtydning
Djurkommunikation
Esoterisk vägledning
Andlig coach
Attraktionslagen
Stöttande samtal med rikt innehåll
Samt mycket mycket mer, varje tillfälle och klient är unik vid varje möte.

Jag följer alltid etiska rådets regler och svarar ej om död, olycka. Inga sjukdomsdiagnoser siar jag om eller om vuxna personer i tredje hand.

 

 

 

Några ord från klienter:

Måste skriva innan jag glömmer, hade ett samtal med dig Katarina om andlig utveckling och det var ett samtal jag verkligen behövde och fick bra nytta av. Du sa många saker som tröstade och gav mig många goda råd om hur att hantera saker vidare, inte minst min rädsla för saker jag upplever. Dessutom gav du mig en påminnelse om en händelse jag haft för många år sedan där jag skulle förstå alla sinnen. Så tack så mycket uppskattat allt du sa och alla råd. Skulle definitivt rekommendera. /Karin

 

Jag pratade med dig idag, och jag måste säga att du verkligen vet vad du pratar om! Wow är allt jag kan säga. Jag är så tacksam för att jag fick detta samtal. Vi pratade om kärlek och karriär. Och även om du inte specifikt kan ge svar på vad jag borde jobba med så sa du allt jag själv tänkte på vad jag skulle jobba på med tanke på fastigheter etc. Jag kommer rekommendera dig för andra som har frågor om någon du har förlorat, älskar och relationer i allmänhet. Du är väldigt direkt och ärlig, och jag uppskattade det. Du såg vart jag kom för att sluta med och bo utöver vad min blivande make jobbar med nu, du såg också några klockor så det kan betyda bröllop, och de senaste åren har jag tänkt mycket som jag vill vara gift. Du bekräftade också mycket jag tänkt på länge. Tack för ett trevligt samtal. /Viveka

Här kan du läsa fler kundupplevelser