Medial Vägledning

medial vägledning

Jag hjälper dig med medial vägledning
15 min 250kr
30 min 500kr

Medial vägledning och intuitiv coachning är vad jag jobbar med mest. Det betyder jag svarar medialt på dina frågor du har om din livssituation. Jag coachar och hjälper dig med dina livsfrågor och dina egna frågor kring andlighet och det spirituella.

Väldigt många som arbetar som medium eller andlig vägledare söker min hjälp. Jag är tacksam för att jag får den uppgiften att bistå med min hjälp till dig som kommit en bit på vägen och dig som är veteran i yrket. Jag kallar det för rescue mediums.

Boka tid med mig. Boka här


Ring på direkttelefon 0939-7114
19.90:-/minut

Ring 0939-7114
Öppet varje dag 12.00-23.00

Ditt första samtal till mig ringer du för 11.90:-/min. Gäller bara 1 gång.

Ingen tidsbokning du betalar med din telefonräkning


Mailfrågor 1-8 st frågor
500 kr

Jag svar på dina frågor via mail.  Du har möjlighet att ställa 1-8 st frågor. Du beställer genom att skicka mail med dina frågor. 
Swisha till 1234 660874 (Reditum AB)

Jag svara utförande inom kort.

Jag svara inte på frågor om och andekontakt eller medicinska frågor.

 


Mina verktyg

Med min väl inarbetade klärvoajans och starka intuition, min mediala förmåga hjälper jag dig ge dina bästa svar du behöver nu. Andra verktyg kan vara Tarotkort och Orakelkort.

Mina guider hjälper mig så klar genom kanalisering och visualisering. Allt beror på dig som kund och var du står i livet och vilka frågor du har till mig.

Genom mina guider får jag information från dina följeslagare och guider. Det händer att olika mästare kommer och ger sina råd till dig.

Min erfarenhet och kunnande

Mitt stora kunnande och erfarenhet då jag jobbat med detta i över 30 år. Du kan lugnt och tryggt tala ut hos mig. Ingen fråga och fundering är för konstig eller svårtolkad.

Jag gör alltid mitt bästa att sätta mig in i din situation och utifrån din energi och kraft ger jag svar som du behöver höra, inte det det du vill höra. Det är viktigt du vet vad som menas med medial vägledning och coachning när du bokar tid.

 

Detta använder jag för att hjälpa dig

Tarotkort och orakelkort
Kanalisering
Guidning från mina och dina guider
Andekontakt med dina anhöriga och anförvanter
Medial vägledning
Drömtydning
Djurkommunikation
Esoterisk vägledning
Andlig coach
Attraktionslagen
Stöttande samtal med rikt innehåll
Samt mycket mycket mer, varje tillfälle och klient är unik vid varje möte.

Jag följer alltid etiska rådets regler och svarar ej om död, olycka. Inga sjukdomsdiagnoser siar jag om eller om vuxna personer i tredje hand.

 

medial vägledning