Katarinamedium

Med min starka intuition och klärvoajans hjälper jag dig med dina livsfrågor.

 

Boka tid via telefon.
Hos mig kan du boka tid för medial vägledning. Det innebär det att du har specifika frågor om t ex din livssituation eller din egen andlighet. Det jag tar hjälp av är tarotkort, Orakelkort och min starka intuition. Mer hjälp får jag av mina guider som även  kommunicerar med dina guider och hjälpare. Den dagen du har bokat ringer jag upp dig.(vill du ses över zoom, kan det ordnas. Meddela mig.)

Beställ video (rekommenderas)
Vid beställning av video får du inom kort en inspelad video där jag svarar på dina frågor. Du har upp till 10 frågor att ställa. Skriv dina frågor i mail. Efter jag har kontaktat dig. Beställ först.
Jag svarar utförligt på dina frågor i bästa förmåga. Sen får du tillbaka på mail videoinspelningen.

Extra Bonus: Ett tillägg är att jag utöver dina ställda frågor ger dig extra vägledning för något du kanske inte tänkt på och det du behöver höra.

Beställ mailfrågor.
Beställ tjänsten för frågor via mail vid bokning. Du har upp till 5 st frågor du vill ha svar på via mail. Skriv dina frågor så utförligt som möjligt och tydligt. Men inte för mycket information. Den dagen du beställt denna tjänst får du svaren tillbaka.

Extra Bonus: Ett tillägg är att jag utöver dina ställda frågor ger dig extra vägledning för något du kanske inte tänkt på och det du behöver höra/läsa.


Så här jobbar jag
Jag använder Tarot, Orakelkort, min starka väl inarbetade intuition och klärvoajans. Mitt samarbete med mina guider och andra hjälpare är starkt knutna till mig. Därigenom får jag den bästa hjälpen som kan ge dig nycklar till dina frågor och funderingar.

Då kan jag vägleda dig rätt, och i samförstånd med dig så klart. Du får höra det du behöver höra, inte det du vill vill höra. Min ambition är att du ska känna dig du mår lite bättre än innan, när du haft en session med mig.

Du kan lugnt och tryggt tala ut hos mig. Ingen fråga och fundering är för konstig eller svårtolkad. Då jag arbetat som sierska och medium i över 30 år, har jag stor erfarenhet och visdom Jag hjälper dig  vad som är bäst för dig just nu för hur du ska komma framåt i din situation och utifrån din energi och kraft.

 

Regler

Jag följer alltid etiska rådets regler och svarar ej om död, olycka. Inga sjukdomsdiagnoser siar jag om eller om vuxna personer i tredje hand. Vill du ha andekontakt har jag annan tjänst för det. 

 

 

Tackbrev från kunder

Jag måste skriva innan jag glömmer. Tidigare hade jag ett samtal med dig Katarina. Om andlig utveckling och det var ett samtal jag verkligen behövde och fick bra nytta av.

Du sa många saker som tröstade och gav mig många goda råd om hur att hantera saker vidare. Inte minst min rädsla för saker jag upplever.

Dessutom gav du mig en påminnelse om en händelse jag haft för många år sedan där jag skulle förstå alla sinnen. Så tack så mycket uppskattat allt du sa och alla råd. Skulle definitivt rekommendera.

/Karin

Jag pratade med dig idag, och jag måste säga att du verkligen vet vad du pratar om!

Wow! Är allt jag kan säga. Jag är så tacksam för att jag fick detta samtal. Vi pratade om kärlek och karriär.

Och även om du inte specifikt kan ge svar på vad jag borde jobba med så sa du allt jag själv tänkte på vad jag skulle jobba på med tanke på fastigheter etc.

Jag kommer rekommendera dig för andra som har frågor om någon du har förlorat, älskar och relationer i allmänhet.

 /Viveka