Medial Vägledning

Jag hjälper dig med medial vägledning med stark intuition och TarotMedial vägledning och intuitiv Tarot är vad jag jobbar med längst. Det betyder jag svarar medialt och intuitivt på dina frågor du har om din livssituation. Med hjälp av olika verktyg som t ex Tarotkort eller Orakelkort hjälper mig att få så detaljerat som möjligt. 
Du kan välja mellan att boka tid för vägledning via telefon. Eller beställa online inspelning. (mycket populär)

NYHET!
Nu kan du boka tid för medial vägledning/coachning via zoom. Det betyder du och jag bokar tid för detta, vi ser och hör varandra som om vi möts på riktigt.
Du får i efterhand en inspelad länk. Samtalet vi har är i 90 minuter. Så vi har god tid att gå igenom det du önskar. Med den här tjänsten har du alla möjligheter med dina frågor funderingar kring din situation. Vill du ha andlig coachning kring livet, andligheten eller ditt eget mediumskap är det här ett mycket bra tillfälle för det. Du har alla möjligheter att utveckla ditt eget mediumskap eller andra intressanta andliga ting du vill veta mer om eller träna på. Tjänsten är sk mixad för dig och ditt bästa för din utveckling. Jag är här för dig, inte tvärtom. Du måste ha en mailadress som jag kan skicka länken i efterhand. Tjänsten för zoom måste bokas!

 

Boka tid med mig.

Beställ onlinetjänst med mig

 

 

Mina verktyg

Med min väl inarbetade klärvoajans och starka intuition, min mediala förmåga hjälper jag dig ge dina bästa svar du behöver nu. Andra verktyg är också mina väl valda Tarotkort och Orakelkort.

Min erfarenhet och kunnande

Min stora erfarenhet och kunnande ligger att jag varit verksam med detta i över 30 år. Så du kan lugnt och tryggt tala ut hos mig. Ingen fråga och fundering är för konstig eller svårtolkad. Jag hjälper dig  vad som är bäst för dig just nu för hur du ska komma framåt i din situation och utifrån din energi och kraft ger jag svar som du behöver höra, inte det det du vill höra.


Regler

Jag följer alltid etiska rådets regler och svarar ej om död, olycka. Inga sjukdomsdiagnoser siar jag om eller om vuxna personer i tredje hand. Jag är stolt medlem i Mediumförbundet.

 


medial vägeldning

 

 

 

Några ord från klienter:

Jag måste skriva innan jag glömmer. Tidigare hade jag ett samtal med dig, Katarina om andlig utveckling och det var ett samtal jag verkligen behövde och fick bra nytta av. Du sa många saker som tröstade och gav mig många goda råd om hur att hantera saker vidare, inte minst min rädsla för saker jag upplever. Dessutom gav du mig en påminnelse om en händelse jag haft för många år sedan där jag skulle förstå alla sinnen. Så tack så mycket uppskattat allt du sa och alla råd. Skulle definitivt rekommendera. /Karin

 

Jag pratade med dig idag, och jag måste säga att du verkligen vet vad du pratar om! Wow är allt jag kan säga. Jag är så tacksam för att jag fick detta samtal. Vi pratade om kärlek och karriär. Och även om du inte specifikt kan ge svar på vad jag borde jobba med så sa du allt jag själv tänkte på vad jag skulle jobba på med tanke på fastigheter etc. Jag kommer rekommendera dig för andra som har frågor om någon du har förlorat, älskar och relationer i allmänhet.

Du är väldigt direkt och ärlig, och jag uppskattade det.Även att du såg vart jag kom för att sluta med och bo utöver vad min blivande make jobbar med nu, du såg också några klockor så det kan betyda bröllop, och de senaste åren har jag tänkt mycket som jag vill vara gift. Du bekräftade också mycket jag tänkt på länge. Tack för ett trevligt samtal. /Viveka


Här kan du läsa fler kundupplevelser