Katarinamedium

153 Att släppa taget

att släppa taget

Avsnitt 153 Att släppa taget vill jag berätta en egen historia. Jag är mitt uppe i att kunna släppa taget om en särskild relation. Jag vet om att det är svårt, även för mig. I det här avsnittet vill jag beskriva lite kring detta mycket svåra ämne, särskilt när det gäller relationer.

152 Mästarsjälar

mästarsjälar

Avsnitt 152 Mästarsjälar vill jag dela med mig av vad det är och fenomenet bakom alla dessa mästarsjälar. Vilka transmedium tar igenom dessa mästarsjälar, och varför är de här. Spännande lyssning!

151 Att ändra sin inre kompass

att ändra sin inre kompass

Avsnitt 151 Att ändra sin inre kompass, handlar om vilka konsekvenser som följer när vi ändrar våra liv. Men också vilka fördelar det kan innebära. Varmt välkommen att lyssna!

150 Andevärlden är alltid med oss

andevärlden är alltid med oss

Avsnitt 150 Andevärlden är alltid med oss. I världen just nu ser det kanske bittert ut, men allt det som sker runt oss. Relationer speciellt, som kan vara jobbigt att ta in vad som egentligen sker. Då kan det vara skönt veta att andevärlden är alltid med oss. Frågan är mer om vi uppfattar dem […]

149 Utomjordiskt egna berättelser del 1

utomjordiskt egna berättelser del 1

Avsnitt 149 Utomjordiskt egna berättelser del 1 vill jag berätta i del 1 några upplevelser från en tid i Västmanland. Jag har gjort många iakttagelser genom min tid på Jorden som jag vill dela med mig av. Så klart frågar jag om det finns fler som har liknande eller andra upplevelser inom UFO fenomenen. Varmt […]

148 Medium snack

mediumsnack

Ibland behövs lite prat om detta ämne mediumsnack. Det är mina egna erfarenheter och mitt tycke. Behöver inte vara din sanning, men i huvudsak att lyfta fram en del vinklingar i t ex vad kan ske om man anlitar ett medium. Vad kan du förvänta dig och inte. Varmt välkommen att lyssna.

147 Utomjordiskt – Gäst Forntida astronauter

utomjordiskt gäst forntida astronauter

I detta avsnitt har jag min gäst från Forntida astronauter. Min intention är att lyfta fram stora ämnen kring UFO/UAP och andra existenser utanför vår egen Jord. Vi pratar även om andra ämnen som jag hoppas ska inspirera eller i alla fall tänka tanken att vi är inte ensamma i universum. Vill du följa Forntida […]

146 Se på dig själv, andra gör det

se på dig själv andra gör det

I det här avsnittet vill jag gärna belysa personlig utveckling och självbilden. Den ser ofta andra för en själv. En sak jag har funderat på ett tag att mina insikter kommer inte i takt så som jag trodde. Men att andra personer, särskilt mediala ofta ser på mig innan jag själv kommer på olika saker. […]

145 Leva i Harmoni

leva i harmoni

Avsnitt 145 leva i harmoni handlar om fler olika saker. Jag tar upp vad jag hört i andra poddar som jag samstämmer med. Men hur är det nu, lever vi i harmoni så som vi bör göra? För vad är meningen med livet och andligheten egentligen. Följ med på ett långt avsnitt med spännande innehåll.

144 Upplysning enligt Ambres

upplysning enligt ambres

Avsnitt 144 Upplysning enligt Ambres. Här vill jag särdela på mitt vis vad upplysning borde vara. I alla fall vad som skedde med Ambres när han spräckte bubblan. För 3000 år sedan när han levde i Egypten var hans sista inkarnation. Så vad handlar upplysning om. Är vi där än?