Katarinamedium

Jag har bytt jobb!! Jo det är helt sant. Sadlar om till distributör med organiska, ekologiska, GMO-fria produkter som inte är testade på djur. För mig känns det här helt rätt, och helt rätt i tiden. Det är av olika anledningar jag vill göra detta. Dels för min egen hälsas skull att jag inte ska utsätta mig för gifter när jag duschar, diskar, tvättar, hudvård, borstar tänder, ja till och med sprayar mot mygg, ska jag utsätta mig för giftiga ämnen mer. Det finns tillräckligt med gifter och kan jag själv påverka den vardagliga skötseln med giftfria grejer, kan jag känna mig ganska lugn.

 

Tänk efter själv hur mycket gifter du utsätter dig för innan klockan slagit 9 på morgonen. Det är skrämmande siffror. Man har gjort vissa mätningar på detta, det är upp till 110 olika giftiga ämnen vi utsätter oss för. Inte klokt. Kanske inte konstigt då olika sjukdomar härjar som mest nu med diabetes, cancer, autoimmuna sjukdomar etc. Jag själv nyligen fått diagnos lipödem. Det betyder mina fettceller är sjuka, samlar vätska och är inflammerade. Vem hörde talas om detta för 50 år sen.

 

Diabetes som ingen knäckt koden ännu. När händer det kan man fråga. Kanske de söker i fel sjö efter svaret. För att inte tala om cancer….varför ökar den?! Svamp, som cancer är, lever gärna i försurade miljöer. Har vi en försurad kropp trivs mycket däri som ingen vill ska vara i våra kroppar, som t ex cancer, candida, svamp osv.

 

Därför ser jag med stor spänning på mina organiska produkter att de ska hjälpa mig dels må bättre, men även få en friskare kropp. Det är jag värd. Så jag kan ha orken och energin att göra mer för världen, människorna och djuren.

 

3 svar

  1. Jättefint att inte använda produkter som blivit testade på djur. Har du även haft funderingar på att inte äta djuren heller? ?

    1. Hej Karin. Ja produkterna är superbra och av extremt hög kvalitet. Nej jag är inte vegan och inte heller vegetarian. Däremot är jag väldigt noga med var jag handlar mina varor. Jag gynnar ekologiskt och närodlat. Vill gärna tillägga att jag äter mindre kött idag, dock. Varför man vill välja köttfritt eller inte är för mig helt personligt och var mans val. Det handlar mycket om insikter och kunskaper anser jag, men vi är alla olika så klart. Jag vill alla ska hitta sin egen del hur man mår bra och hur man själv vill leva och ha samvete om.

  2. Underbart att läsa blir spännande att se hur det går för dig som facit.
    Kram kram kram Vännen min ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *