Om mig

om migJag är en mångsysslare i både stort och smått. Det jag tycker om är att göra fler olika saker både i jobb och fritid. Så ibland vet jag bara inte vilket som är hobby och fritid, det flyter liksom ihop många gånger.


“Slow living” är ett begrepp som jag gillar lever efter. Det jag lever för är livet på landet med närheten till natur, frisk luft och utan stress.

Tillsammans delar jag livet med maken Peter, och våra två katter. Vi satsar på eget växthus, bastu och planerar ombyggnad av huset

Min Blogg

Det jag bloggar om är livet och andligheten, både om det svåra och det lätta i livet. Om jag kan influera dig som har intresse för kropp själ och ande, delar jag med mig av det mesta här på min blogg.

Min hälsa

För en tid sedan gjorde jag det stora misstaget att få en Gastric by pass. En sådan överviktsoperation var inte till min fördel, därför fick jag godkänt för en återställning. Den operationen gjordes 2019. Du kan läsa om min viktresa här. För mig har hälsans fokus i vad jag äter och hur jag lever. Idag är jag nästan helt vegetarian. Jag letar ständigt efter bättre matvaror och produkter.

Det spirituella

Det jag har arbetat med mest är inom det andliga och spirituella. Innan jag tog steget fullt ut jobbade jag inom bank och finans. Men till slut fick jag den möjligheten att satsa på det andliga fullt ut, och det har jag inte ångrat.

Mina djur

De har alltid haft en central plats för mig i mitt liv. Djur är bland det bästa som finns. efter att min älskade Danya gick bort har jag saknat husdjur så idag har två gosiga missar kommit till vårt hem. De har verkligen fått ett kattliv här på landet.

Min framtid

Jag har alltid drömt om att få skriva min bok, och den drömmen kanske kommer nu. Jag har gjort så mycket andligt i mitt liv att jag känner suget att vilja dela med mig i alla upp och nergångar, fast mest mina upplevelser.