Katarinamedium

seansJag kommer till er för att hålla seans eller demonstration för andevärldens existens. Det kan beställas för mindre eller större sällskap.

Via mina verktyg som certifierat spiritualistiskt medium och mitt vältränade klärvoajans ger jag bevisning av andevärldens existens. Jag ger meddelande från de anhöriga som har kommit för att ge en hälsning eller budskap.

Ibland kommer guider eller mästare, beroende på gruppens energi och sammansättning. Det kan bli en mer ”magisk” emotionell stämning, vilket uppskattas av publik.

Med mindre sällskap är allt från 5-15 personer. I större sällskap är annan prisbild. Kontakta mig så för överenskommelse.

Boka tid med mig. Boka här

Nytt! Digitala seanser vi ZOOM
Jag kan erbjuda seans via zoom om du hellre önskar det. Det finns flera sätt att göra detta på. Antingen är ni samlade i samma lokal och jag finns på zoom. Då bör jag kunna se er alla samlade och jag ska även kunna höra er. Eller så är alla deltagare med på zoom. Ring mig så berättar jag hur det går till så det blir det bästa för er. Zoom länk kommer via mig till de som ska vara med.

För kontakt och bokning
tel 0707461410
mail info@katarinamedium.se