Katarinamedium

 

Min webkurs är kombinerad distans och online kurs.

 

tarotkurserDvs egna studier i kombination med handledning i grupp av mig via zoom möten och facebookgruppen. Beroende på behovet sätter jag upp tider för detta.

 

Tider och länkar för möten meddelas via e-post och i facebookgrupp.

Under mina år som Tarotläggare har jag haft en stark önskan om att göra en Tarotkurs. Det blev inte som jag trodde, det blev en distanskurs online. Med det menas hos mig att du köper en kurs du behåller hur länge som helst.

På nätet och online har du tillgång till material och videos med mig där jag berättar och förklarar hur jag vill lära ut Tarot, nämligen medial tarot. Det är vad kursen handlar om.

Det går till så att du studerar detta i lugn och ro för dig själv först. Du får tillgång till en stängd facebook grupp, där du tar del av olika frågeställningar från tidigare kursare har funnit eller andra bra svar på kluriga saker. Du har möjlighet att ställa egna frågor där som du vill jag ska svara på. Antingen kommer svaret i text eller så gör jag en livesändning i den gruppen. Så du kommer ha tillgång till min vägledning i kursen.

På mailen som du kommer få tillgång till, kommer nyhetsbrev om olika saker. Det kan till och med vara ett zoom möte där flera av deltagare är med och vi har olika frågeställningar och diskussioner kring Tarot.

Du kan starta kursen när du vill, det finns i dagsläget inget startdatum, utan du tar del av hela materialet i god tid och hur länge du vill. Du kan skriva ut själv det material som ges, och det är en del!

Du får tillgång till en Workbook som du kan följa och svara på frågor för din egen utveckling.

Köp kursen här.

Du kommer till en helt ny sida som heter Bra Kurser. För tillfället finns bara en kurs, tarotkursen. Sen får du egen inloggning till den sidan, så spar sidan så du hittar tillbaka till kursmaterialet.

Kursen är för nybörjare men även den som har kikat mer på Tarot men vill veta mer och få mer ”kött på benen”.

När du känner dig ”klar” och redo bestämmer vi en gemensam tid för diplomering. Hurra! Då har du kommit i mål. Det är muntliga och inkännande prov av olika karaktär.
Vill du gå in för certifiering är det muntliga, skriftliga och praktiska prov.

 

Jag har skapat kursen utifrån hur jag själv skulle velat ha en tarotkurs när jag startade.

 

#webkurs
#tarotkurs
#onlinekurs
#distanskurstarot