Katarinamedium

Jag gillar smörgåsbord, så varför ska jag inte kunna erbjuda dig det. Det jag menar är att jag har kan erbjuda dig massor av olika tjänster i andlighetens tecken. Jag skulle önska du kunde hitta något här hos mig som kan passa dig. Se på menyerna, vad som lockar dig. Läs gärna min blogg också.

Så vem är jag?
Jag heter Katarina Lövelius, 50+ från Stockholm/Värmdö och nu bosatt i Västmanland där jag trivs storartat. “Slow living” är ett nytt begrepp som jag gillar men jag har i hela livet eftersträvat. Nu har jag kommit till den punkt att jag lever min dröm. Ett liv på landet med närheten till natur, frisk luft och utan stress. Tillsammans delar jag detta med maken Peter, och två katter. Vi satsar på eget växthus, bastu och planerar ombyggnad på huset så det passar till det vi vill göra.

Vad gör jag?
Spiritualistiskt certifierat medium, medial vägledning, drömtolkare, djurkommunikatör, regressionsterapeut, Håller kurser och seanser, rensar hus och kontrollerar energiplatser. Bloggare, förespråkar Organic Living, livsinspiratör och influenser. Ja det vara en del och det är detta jag jobbar med på heltid.

Hälsan har för mig blivit väldigt viktig. Jag har själv typ 1 diabetes, fibromyalgi, lipödem och artros. Mycket på grund av att inga mediciner hjälper eller svensk vård kan hjälpa mig på det sätt som passar mig så har jag idag tagit min hälsa på eget ansvar. Jag har också lyckats en hel del, och resan fortsätter för att få ett sockervärde och en diabetes som tidigare varit svårreglerad att nå en nivå ingen läkare lyckats med. Det har jag idag lyckats med själv. Du kan läsa min blogg där jag tar upp detta ämne mer. Hälsan kommer inifrån och den början med mage och tarmhälsan. Därför har jag idag riktat in mig på ekologiska och giftfria produkter. Du kan läsa mer under fliken Organic Living.

Som medium är det viktigt för mig att ha ett nära samarbete med andevärlden och mitt team jag har med mig för att vägleda mig rätt till dig som kommer till mig för privat sittning eller medial vägledning eller på annat vis vill ha min hjälp. Det är också lika viktigt för dig att veta att genom min inarbetade intuition och väl utvecklad klärvoajans kan jag förmedla vad dina anhöriga, anförvanter eller guider vill tala om för dig så du kan komma vidare i livet, och vad de vill ge för hälsning till dig.

Min bana i andligheten startade redan i tonåren, då jag träffade Ambres för första gången 1984. Han bekräftade det jag redan visste innan. En stark händelse jag aldrig glömmer. Min första upplevelse med en varelse från andra sidan var jag ca 3 år. Sen har mina upplevelse byggts på genom åren. Precis som alla andra har även jag haft “pauser” från andlighet och det esoteriska men det har ändå alltid funnits i bakgrunden. Idag lever jag ett liv i andlighet. Jag äter, sover och lever i andlighet 24/7. För mig finns inget annat som passar min livsstil och bemötande emot andra, men mest med mig själv. Att vara i andarnas energi och känna deras närvaro är bland det finaste och kärleksfulla som finns, enligt mig i alla fall. Jag har en förhoppning du också ska kunna känna detsamma och få ta del av den gudomliga Kärlek som finns för alla!

 Väl mött!