Katarinamedium

Hemmaseanser berikar och berör

För några dagar sedan hade jag hemmaseans här hemma hos mig. Hit kom elever från Smedjebackens spiritualistiska center. En experimentellt afton med andligheten i centrum.

Här hemma för seans får vi inte plats så många men desto mer familjärt. Eleverna var mycket duktiga under ledning av Helena Vestin, lärare på  SS Engelen. Jag kommer arrangera fler hemmaseanser som berikar och berör i hjärtat och själ.

 

En hemmaseans eller experimentellt försök till att kontakta andevärlden är vad det egentligen är, för vi kan aldrig veta vad andevärlden hittar på till oss levande. Seanser och demonstrationer är till för att lyfta och berika våra berörda hjärtan med att andevärlden existerar i allra högsta grad.

Hollywood i all ära men….

Det vi kanske är mer vana vid från Hollywood och andra ställen där man mer leker med orden, är en mer naiv bild av vad en seans är och särskilt hur det går till. En seans som jag skulle vilja kalla det vid, är en afton tillsammans med människor (levande), som vill ha bevis för andevärldens existens. För att visa den som aldrig varit med om detta vill jag även påstå att andevärlden är intelligens också. Det fick vi verkligen bevis på denna kväll.

En seans blir väl lite vad man gör den till och vilken inriktning mediumet vill ha, men för mig är det av stor vikt att bevisningen sitter som en smäck. Gärna också vad andevärlden kan ge efter sin död vad den observerat hos sin anhöriga vad som skett efter.

Våra anhöriga kommer till oss av en anledning. Det är mer dem som tröstar oss än tvärtom. De vi går igenom här i levande skepnad är mer en glimt av ett liv, men andens liv är evig. Därför är det många som tror att anden behöver tröst och vägledning. Nej det är verkligen tvärtom. De som kommer igenom vid en seans vill ju säga oss här, något viktigt. Något som berör oss på djupet.

En hemmaseans ska beröra och berika vår känsla om andevärldens existens. Det är lika viktigt som vi andra andas luft.

/Always & Forever
Katarina

Behöver du vägledning ring 09397114 (19.90kr/min)
Eller boka en sittning med andekontakt

info@katarinamedium.se
0707461410

#seans #hemmaseanser #anhörigkontaker #andekontakt #andevärlden #mediumskap #medium #bevisföring #ssengelen #katarinamedium

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *