Katarinamedium

Vem är det på andra sidan telefonen när du ringer mig för konsultation

Det ligger mycket arbete bakom en konsultation som man kanske inte förstår alla gånger. För när jag var i starten för så där 30 år sedan, insåg jag sen att det krävs väldigt mycket av mig som ingen ser eller förstår. Jag kallar det idag yrkesskicklighet medans andra kallar det kanske att det ska bara fungera.

För det är inte så att man ringer sin bästa kompis som svarar på andra sidan telefonen. Nej det jag gör är att jag kopplar upp mig varje gång jag har en konsultation. Det spelar ingen roll om det på telefon eller vid besök.

Det är alltid en fördel att boka en konsultation via telefon. För då har jag bara rösten av dig som ringer. Vid ett besök ser jag även dig, och med det finns risken att det blir en cold reading. Nu gör inte jag det, men det kan vara bra att veta att vissa nog föredrar det i sina sittningar. Om det rätt eller fel kan inte jag avgöra. Men om du frågar mig är det inte många som bortser en cold reading. Den finns där och många använder den och det kan vara omedvetet.

Förberedelser

Ett förberedande av en sittning kan vara allt från 5 minuter till en hel dag. Det beror på dagsformen, om du frågar mig. För jag kan också ha dåliga dagar eller helt enkelt sämre energi i kroppen.

Vad är det man gör vid en förberedelse då. Ja det kan vara olika för mig. Men mest tror jag att jag vill ha en stund för mig själv en stund, så jag inte går från matematiska beräkningar vid bokföring t ex till direkt en sittning med en kund. Det vore att gå med fel fokus och fel vibration.

Det jag för att förbereda mig är som sagt olika, men mest tror jag musik av olika slag passar mig. Det kan vara allt från pop/rock till opera. Det spelar ingen roll för mig för jag lyssnar på det mesta.

Musik som jag gillar och det som jag går igång på. Det som får mig att rysa eller känna stor lycka av. Det gör jag drar till mig energier och vibrationer som gör att jag kan ha en konsultation på bästa sätt.

Ibland mediterar jag en stund för att få lite mer lugn i hjärnan som alltid annars går i spinn på saker. Särskilt när jag jobbar med nya saker. Då kan jag glömma tid och rum.

/Always & Forever
Katarina

Behöver du vägledning ring 09397114 (19.90kr/min)
Eller boka en sittning med andekontakt

info@katarinamedium.se
0707461410

 

#telefonlinje #katarinamedium #medialvägledning #personligutveckling #konsultation #phsychicreading #andekontakt #anhörigkontakt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *