Katarinamedium

Ständig förändring, bra eller dåligt?

Jag är under ständig förändring, och jag har gjort många förändringar under mitt snart 54-åriga liv. Mina jobb har varit många och olika, bland annat från bank och finans till spåtant och medium.

När jag har förändrat mig har jag fått många gliringar och ogillande. Eller ännu värre den ständiga kommentaren -vad hände med henne?! Jag undrar varför tycker så många att förändring är dålig?

Måste det har hänt något dåligt för att jag vill förändra mig? Jag anser inte det. Äkta vänner peppar och hejar på. Nu har inte det varit så många, men ändå de få som finns har jag varit evigt tacksam för.

Stöd från familjen, fanns det?

Men hur har det varit med min egen familj? Nja det har varit stora brister på det. Jag har alltid känt mig som en outsider inom min egen familj. Familj = mamma, syster med mera.

Nej nån vidare support har jag inte fått därifrån. Däremot har jag haft en inre stark drivkraft och inspiration att följa min väg. Det är det som tagit mig någonstans.

Äkta kärlek för mig är att få göra det man innerst vill oavsett vad omvärlden, samhälle eller normer vill påvisa. Äkta kärlek bör vara ovillkorlig.

Utan skyddsnät många gånger

Så jag har fortsatt förändra mitt liv många gånger. Sagt upp mig från jobb utan att ha ett nytt i bakfickan. 2 gånger har det skett.

Starta bolag under bankkris. Inte en bra ide, men jag kämpande igenom det.

Flytta från Stockholm ut till landet i Västmanland. Till mångas förvåning, och de väntar fortfarande på att jag ska få lappsjukan. Not gonna happen!

Andra har inte hängt med i mina förändringar

Att jag på köpet gifte mig 2014 var inte heller någon som kunnat räkna ut. Inte jag heller, men träffar man rätt så gör man.

Jag och maken Peter 2018

Oändliga hårstilar och hårfärger har skapats, nött och blötts jag inte kan säga hur många gånger.

Tjock ömsom smalare. Men det var mitt stora misstag att genomföra en gastric by pass. Nu är jag återställd och fått tillbaka min magsäck. Med flera kilon i ökning. Men jag mår bra nu.

 

Mina val och min personliga utveckling.

Så här i efterhand känner jag själv att ständig förändring är bra, hur ska man annars utvecklas personligt och andligt för den delen. Vad andra säger och tänker är inte mitt problem, det ligger hos andra har jag kommer underfund med.

Så mina val och beslut kommer fortsätta vara i ständig förändring, oavsett vad andra anser. Det är mitt liv och min livsväg.

/Always and Forever
Katarina

Behöver du vägledning ring 09397114 (19.90kr/min)
Eller boka en sittning med andekontakt
info@katarinamedium.se

 

#förändringar #changes #personligutveckling #katarinamedium #gastricbypass #kärlekochgiftermål #marrigeandlove #medium #medialvägledning #spiritualist #resatillusa #phoenix #postgirot

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *