Katarinamedium

Vidare steg i mediumskapet

 

Efter en helg som denna med 3 hela dagars intensiv kurs i avancerat mediumskap med bevisföring är man ganska slut i skallen. Men energin är på topp och allt känns så himla underbart att få så mycket mer i ”verktygslådan” vad gäller mediumskapet och min egen utveckling tillsammans med andevärlden.

 

Jag har medvetet valt en lärare och mästare i detta, det är Tim Abbott från England. Han kommer hit varje år till Smedjebacken spiritualistiska center Engelen och håller fristående avancerade mediumkurser. Nästa år 2022, ska vara på annan plats där vi får plats flera och har större möjligheter att utveckla oss vidare i mediumskapet. I 4 dagar från 10.00 – 21.00 ska kursen vara. Det kommer verkligen bli spännande!

 

Vad gör man då på en sån här kurs?

Många tror kanske att det ska räcka att bli ett medium på en veckohelg. Ack vad man bedrar sig!
Det är ett ständigt lärande och en ständig strävan efter att bli bättre och bättre. Att fila på detaljerna och fila på finstämdheten och känna energin från andevärlden. Det är verkligen magiskt att få känna det. Jag önskade alla kunde få känna den vid tillfälle.

 

Hur gick det för mig så?

Det här var säkert 11 eller 12 gången jag går kurs för Tim, och tidigare har jag fått kämpa mig fram till resultat, visserligen goda resultat, men den här gången kände jag själv att jag kunde i lugn och ro ”hämta in” andar från andevärlden med mycket större lätthet och övertygelse om att de som kom för budskap verkligen var skarp bevisföring. Så himla härligt att varje gång få så bra kontakt med andevärlden jag tidigare inte fått. Strävan efter att bli så skarp och träffsäker som möjligt är så himla skönt att veta att det verkligen går att utvecklas vidare, även för ett väl vant medium!

Det som var väldigt roligt att se denna gång var att fler vana och etablerade svenska medium var med på kursen, just för att stretcha sitt eget mediumskap. Så bra och jag saluterar dem som var med. Jag önskade fler ville utveckla vidare, det kanske behövs!

Jag kommer absolut fortsätta med egen väg i detta och jag vet att det blir bara mer och mer knivskapt ju mer jag lär mig. Det jag upplever är att jag får så mycket med mig hem att jobba vidare med. Att gå kurs är inte bara ”gå kurs”. Det gäller att haka på kvällsevenemangen också som t ex middag tillsammans med de andra ”eleverna” och givetvis läraren. Det blir alltid en mer komplett helhetsbild av allt. Vad jag menar är att alla får tillfälle att prata med Tim om vad han upplevt i sitt liv. Hur är det att jobba i England som medium och så vidare. Väldigt intressant!

I podden

Jag fick mig en exklusiv intervju med Tim och den kommer i podden den 29 oktober. Den kan du lyssna på alla ställen där poddar finns även på spotify men också på min hemsida katarinamedium. Podden heter KatarinaPodden. Missa inte det!

Always & Forever
Katarina

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *