Katarinamedium

Vad min medium utbildning har kostat del 2

Den här delen handlar mer om när jag kom in i den mediala världen med mest Tarotkort och mediala sinnen. Den starten kom 1993 för mig och på den här tiden jobbade jag även heltid inom banken. Men för den delen var det massor jag gjorde för att ta reda på mer och fördjupa mig i ämnen, fenomen och kvantfysiken. I den här delen vad min medium utbildning har kostat del 2 vill jag beskriva den mediala vägen och allt vad jag gjort.

Jag vet inte hur många böcker jag slukade även på nätet som började komma vid den här tiden fanns ju en del att förkovra sig i. Föreläsningar till höger och vänster. Medlemskap både högt och lågt. Sammankomster på t ex Pan´s café och helt ärligt har jag glömt alla ställen jag varit på för att få veta och känna till så mycket som möjligt.

Den här resan har varit mest ett stort sökande för mig och det kostar, det vet alla. Men om jag ska fortsätta vilka medel jag hade så var det småkurser överallt. 90-talet fullkomligt exploderade väldigt mycket och det kanske tack vare internet som började blomstra. Jag fick tag på information mycket snabbare och mycket lättare.

Material som kläder kostar

Ett smått trevande efter att börja ta emot klienter har sina kostnader också. Kläder, material, rökelser, stenar attiraljer som stod härliga till. Eteriska oljor  som jag inte visste då vad jags kulle använda dem till. Kristallkulor som jag trodde jag skulle se något i, ja så här efteråt vet jag att jag hade dem mest för energins skull och det till mig själv och vid meditationer. Kläder är viktigt för mig för jag har alltid tyckt att klä mig presentabelt vid offentliga möten med kollegor och klienter. Jag vägrar se ut som jag kom direkt från kohagen och ladugården.

CD-skivor med meditationer och megahertz av alla olika slag. Jag hade högar av dem. Det kostar sina hundralappar, det ska man vara klar över. Det var mycket vanligt att annorlunda CD-Skivor kostade upp till 300kr. Det var enormt mycket pengar då.

Läran om medialt arbete måste jag tillägga att det kom också till mig när jag började jobba på en Tarotlinje 2005 som hette Änglaviskningar. Där lärde jag mig väldigt mycket om distansarbetet och att känna energin på distans. Det gav kanske inte så mycket utgifter i sig, men engagemanget var där och när vi hade våra träffar som var enormt spännande att träffa sina kollegor och även några kändisar Ylva och Pehr Trollsveden. Senare kom jag även träffa Cassandra Eason på våra personalträffar. Men utgifterna och min egen tid kom av att åka till Linköping och  Rejmyre för sammankomsterna.

Jag kan inte räkna upp alla ställen och kurser jag varit på men här är vad jag minns. Djurkommunikation 2 st, boende och resande och kurskostnad så klart. Änglakurs med Mikael Kvist i Linköping, Kvantfysik och healingkurser med Eric Pearl. Dagskurser lite här och var samt alla otaliga gånger jag gått till spådamer.

Välkommen till del 3

Här är del 1 om du missade den

/Always & Forever

Katarinamedium.se
Vingkuriren.se

Direkt telefon för medial vägledning
0939-7114
/19.90kr/min)

#tarot #medialvägledning #personligutveckling #cassandraeason #ericpearl #ylvatrollstierna #pehrtrollsveden #vadminmediumutbildningharkostat #meditationer #tarotlinje #änglaviskningar #mikaelkvist

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *