Katarinamedium

Vad min medium utbildning har kostat del 1

En dag satt jag här hemma och funderade på varför en den människor tror att man ska jobba gratis. Det finns ingen logik alls i det. Om jag fick betalt varje gång någon frågar om pris (fast det står på min hemsida) hade min ekonomi sett helt annorlunda ut. Jag ligger på en human nivå i pris för en sittning och medial vägledning, men ändå får jag höra det är ”dyrt”.  Så därför kom idén om att jag ska skriva om vad jag lagt pengar på för att komma dit jag är idag. Så kanske fler kan få en liten bild av vad som som krävs och vad det kostar, och inte bara i pengar alla gånger. Följ min lilla serie i ”Vad min medium utbildning har kostat”

På över 30 år har jag lagt ner massor med tid, energi, engagemang, kärlek och hopp, misslyckanden,mobbning, tårar, svett och massa skratt och hjärtevänner. Men det finns en prislapp på det här så klart. Det här var min tanke och jag hoppas du som läser ska finna detta intressant.

Maken och jag började göra en liten skiss på detta och det slutade med att jag insåg jag får dela upp detta  i flera delar då det är olika perioder i mitt liv så klart. Men i slutändan vart det intressant vad prislappen stannade på.

 

Starten tar sin början med personlig utveckling

 

Kanske inte människor där ute förstår vad det innebär att gå in med själ och hjärta in i mediumskapet, personlig utveckling och medial utveckling för den delen. Inte heller vad som krävs runt om för att a sig dit man önskar. Vad jag menar är att allt finns inte runt knuten, utan jag har varit tvungen att ta mig till olika platser med bil eller tåg. Någonstans att bo, som inte varit det billigaste heller. Det är inte alltid man får bo gratis hos någon. Utan det blir oftast hotell eller vandrarhem.

Det jag startade min bana var med personlig utveckling genom Ambres. Det startade redan 1984. Otaliga möten och sammankomster på ”Krukan” på söder i Stockholm. Många kvällar var jag där och lyssnade och tog in. Första kursen i Värmland skedde 1987. Resa med tåg och uppehälle. Matpengar osv.

Nästa tillfälle i Värmlandsskogarna och på den nya kursgården skedde 1989. Denna gång åkte jag dit med bil. På den tiden samåkte man så jag fick på hemresa åka omvägar för att lämna av personer på vägen hem till Stockholm. Ytterligare bensinkostnad, ingen ersättning från någon.

 

Vidare till Akalcenter

 

Här tog min andliga resa ordentlig fart och efter detta tillfälle följdes flertalet kursomgångar i Stockholm på Akalcenter som då drevs av Annika Waldenström. Jag kan inte minnas hur många gånger jag gått helgkurser med Ambres för jag minns inte. Men jag minns att de i Värmland varade en hel vecka. Vilket betyder semester eller kompledigt från jobbet. På den tiden fick man ta ledigt. De två kurserna kostade ca 2000kr vardera + resa och uppehället.

I Stockholm var det helgkurser, det kunde vara lite olika med start en fredag och slut på söndagen. Eller bara lördag och söndag. Eftersom jag bodde i Stockholm behövdes sällan övernattning. Men resa med bil och mat behövdes. Samt min tid.

Helgkurserna kostade olika men jag vill minnas från 2500kr – 3500kr. Jag gick min sista kurs på Akal 2007. Jag gick en till i Örebro, tillsammans med maken om jag minns rätt var det 2015

Nästa del ska jag berätta om mitt lärande i medial utveckling och vad det innebär för mig.

Varmt välkommen till del 2
Varmt välkommen till del 3

 

/Always & Forever

katarinamedium.se

vingkuriren.se

Direkttel för medial vägledning
0939-7114
(19.90kr/min)

#ambres #mediumutbildning #värmland #akalcenter #annikawaldenström #medium #personligutveckling

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *