Katarinamedium

”Annons och reklam i samarbete med Feminint.se”

Vackra underkläder

När jag som kvinna ska handla underkläder är det alltid besvärligt tycker jag. Trånga utrymmen i provhytter och personal som lyser med sin frånvaro. Det är sällan jag känner man kan få prova riktigt sköna och vackra underkläder för kvinnor som jag kan känna mig bekväm med. Det är tur det finns på nätet och jag kan prov hemma.

Se på de här till exempel, jag själv tycker detta är läcker och snyggt. Sitter bra gör det också.  Då jag själv har former och kräver större storlekar är den här väldigt snygg även för en person med större storlekar.

Strumpbyxor är alltid ett dilemma

Det är alltid svårt tycker jag att hitta strumpbyxor när jag ska på fest eller bra få vara lite extra fin. Den här strumpbyxan har ju detaljer med strass jag gillar på bara ena benet. Nu när vi kommer in på hösten och julmiddagar eller liknande kommer en här verkligen bli snygg på.

Jag hittade fler roliga modeller. Varför inte spindelnät till en Hallowenkostym!

 

Deras utbud är stort av bh, trosor, korsetter, baddräkter, bikinis och shapewear. Det kommer från välkända varumärken i alla storlekar. Så söker du en ovanlig storlek kan du absolut hitta det här.

Bh storlekar och passformer för de flesta, därför är det så bra att kunna ta hem och prova. Passar det inte är bara nyttja garanti och skicka tillbaka. Supersmart!

Baddräktsmodellerna är jättefina! Allt du kan hitta från baddräkt, bikini, tankini och badtillbehör.

Allt från höga midjor till string, och alla färger och mönster som enligt mig är tidlösa och snygga. Varför inte komponera byxa och bh? Du kan mixa själv så som det passar dig som person.

Sexigt och till bröllop

Sexigare  underkläder finns också för den som vill välja det. Det fanns en hel del snyggt även i den kategorin. Det går lite ihop med bröllopskollektionerna. Ursnyggt!
Bröllopsunderkläder är ju en sort för sig och det är så fint tycker jag. En kvinnas kropp är bland det vackraste som finns.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *