Katarinamedium

Det är nu det händer, The Awakening!

Jag har väntar sedan 70-talet på det stora uppvaknandet av mänskligheten. Inte bara fred på Jorden och alla ska vara sams hade jag inte räknat med inte heller att ett virus skulle få oss att tillfriskna, i känslor. Vem hade kunnat räkna ut att ett virus som skapades skulle vara ett startskott. Inte heller kommer det av ljuset. Det utnyttjas på sätt och vis, men mörkret ska falla på eget grepp, och det det som håller på att ske nu. The Awakening has begun!

 

Det är mycket som kommer upp till ytan och det har vi redan sett och det märkt. Det kommer göra ännu ondare i våra känsliga kroppar och själar. Tro mig för människan har blivit så otroligt grundlurad på så mycket så jag kan inte nämna allt. Men jag kommer här efter skriv om detta. Vill man inte följa är det nog bara att glida ur. Vill man ifråga sätta måste det ske på ett sätt att vara nyfiken. Det mörka sparar neråt. Kom ihåg det. Det är lika bra jag nämner det redan nu.

Det finns många frågor att ställa

Mörkret, Kabalen och maktstrukturen. Kärt barn har många namn. Vissa säger den kom tidigt vissa säger den kom väldigt tidigt. Jag kan inte bekräfta vilket. Men min känsla säger mig att den nog alltid funnits här så länge människan har funnits. Vad finns i oss att styra över? Varför just här? Vad har vi fått för DNA som är så åtråvärd? Eller är vi en avbild av någon eller någon som man inte vill ska ”vakna”?

Frågorna är många och det finns inte svar på detta ännu. Inte förrän vi är villiga att se sanning på detta. Så först måste vi veta mer om oss själva innan vi kan avslöja ”the bad guy”.

Många som talar sanningen

Vi är många som representerar ljuset. Jag är långt ifrån ensam, och alla gör det från sitt håll och med sin energi. Men det viktigaste är att du själv finner ditt ljus och din egen livsglädje. Kärlek och ljus är just liv. Mörker är utan liv eller livlöst. En del säger anti-liv. Spelar ingen roll. Bara du hittar din del och din plats i allt. Nu menar jag inte ”plats” på det vis att vi ska vara i en box. Det är tvärtom, för livet och glädjen är ju inspiration (in Spirit) och skapande.

Så, är Du VAKEN?

Är Du REDO?

Är Du villig se SANNINGEN?

Jag tänker inte hålla käften (ursäkta språket) längre och jag är inte rädd för något eller någon. Inget ska tysta mig (munskydd) och inget kan fängsla mig (maktmissbruk) jag tänker fortsätta ge mitt ord till ytter världen. Den som vill ta del av det se till gilla och kommentera allt jag gör, så sprider vi alla tillsammans.
För det är upp till oss nu!!

the awakening

 

Välkommen fortsätt häng med och se hur du kan hitta dig själv och inte fokusera på mörkret.

 

I flera inlägg som kommer här har jag döpt kategorin ”The Awakening” så du lättare ska hitta alla i en tid framöver. Följ gärna min youtube kanal som ska expandera.

 

#theawakening #universumslagar #mänsklighetensöverlevnad #jordensuppstigning #detljusaskasegra
#dontgiveup #geinteupp #vaken #youtube #

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *