Katarinamedium

The Awakening – innebörden

 

Så vitt jag har förstått är det stora uppvaknandet på mer än ett sätt, men jag tänkte här beskriva så som jag ser det och det jag fått till mig. Det blir kanske svårtolkat och vissa kanske inte alls är med i det jag vill säga. Men det spelar ingen roll, det här har inte med pekfingrar eller tillrättavisning att göra, det går helt enkelt inte. För varje människa har sin egen väg och sin egen sanning i The Awakening. Innebörden av det ska jag försöka beskriva med mina ord. Här kommer The awakening – innebörden.

Innebörden är rätt enkel, det handlar om att bli medveten. Andligt och spirituellt medveten om meningen med livet helt enkelt. Nja det kanske inte är så enkelt om man tänker i gamla banor och vetenskapligt. Det går inte att lösa en fråga på ett nytt sätt med en gammal tanke –  som Einstein sa. Jag kan inte annat än hålla med i det. The awakening är att se igenom det som förr varit dolt.

Vaddå dolt

Dolt på det viset att mycket om meningen med livet eller lagen om attraktion har varit dolt för oss människor. Bara vissa utvalda har haft tillgång till det. Den esoteriska läran (esoteria = läran om livet) har också varit dolt för alla andra andra. Varför det varit så kan man bara spekulera i. Men nu är tiden inne för att bli mer medveten om varför vi är här, på jorden och har ett liv. Visst är det spännande!

Medvetenheten

Att bli medveten är i första hand att eliminera nästan allt vi lärt oss i skolan. Skolan är byggd på den gamla tanken och vi ska inte tala om vetenskapen. När det handlar om vetenskapen är den också byggd på en gammal tanke. Så vad jag vill mena med vetenskap är att vi behöver egentligen ingen vetenskap att hålla fast vid för att vi överhuvudtaget ska kunna leva. Medvetenheten ligger i att vi som människor ska bli medvetna om att vi består av mer än kött och blod och en hjärna. Vi består av så mycket mer. Själ och ande och hela baletten som kallas för andevärlden.

Ambres talade ofta om Enaren, eller fridsfursten som ska komma och ge fred och frihet till människan. På senare tid menade han att det nog inte är en person, det är en grupp människor som är fridsfursten och ljuset från norr. Ja vi är där nu! Vi är verkligen många som talar om friheten i våra människokroppar . Själen och anden är alltid fri, den kan bara ploppa ut ur kroppen och återgå till sitt ursprung. Men när det gäller människan, homo sapiens, som vetenskapen ännu inte har fastställt var vårt ursprung kommer från. Dem bara gissar…

Vad sker nu

Till och med jag själv funderar på vad sker nu? Frågor som kommer, vad ska vi göra och så vidare. Egentligen är svaret enkelt. Sitt still i båten och lev som vanligt så mycket det bara går. Känn in i själ och hjärta vad som är rätt för dig. och vad som känns absolut viktigast för dig som person. Se igenom slöjan av ljug och hittepå. Den gamla föreställningen om vad livet går ut på är på väg att försvinna. Istället ska vi lyfta eller expandera i frekvens, vibration och energi i oss själva.

Det är meningen med livet att vi ska LEVA och uppleva vår existens  här på jorden.  Så sök inte för mycket utåt när du bär på din egen sanning inom dig. Den finns bara inom dig, ingen annanstans. Det vore som om vi alla har ett eget intranät. Ett andligt intranät att koppla upp oss på. Prova och se vad du finner inom dig. För du vet bara själv vad du vill med ditt liv, det kan ingen annan.

/Always & Forever

katarinamedium.se
vingkuriren.se

#thegreatawakening #frekvens #vibration #energi #anden #själen #ambres #esoteria #medvetenhet #medvetande #alberteinstein #fridsfursten #gamlaföreställningar #homosapiens

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *